Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

nottingham

10. 10. 2011 12:49
Vse ale smeruje jeste k necemu.

Co, az Kanada zjisti opet, ze ma velky prisun imigrantu Romskeho etnika z naseho uzemi a zacne je vracet? Kam pujdou? Opet prileti, dostanou od statu davky, bydleni...? Neni na case zavest zakon, ze v momente, kdy clovek pozada o status uprchlika, imigranta v jine zemi, tak automaticky ztrati ceskou narodnost a jeho cesky pas pozbyva platnosti.

Funguje to i u obcanstvi. Ceska ustava az na vyjimky nepovoluje dvoji obcanstvi.

0 0
možnosti
PH

petrph

10. 10. 2011 12:14
to jste pochopil naprosto špatně

To podstatné je totiž i v tom článku o kus dál

"Přestože kanadská vláda dříve oznámila,

že nový azylový systém bude implementován koncem roku 2011, aktuálně se

systém připravuje tak, aby byl spuštěn v červnu 2012"

Neboli, že  dosud se snad vedla nějaká diplomatická jednání o tom že by víza mohla být v dohledné době  zrušena,ale nyní toto kanadská strana odkládá minimálně o rok (skutečně o rok, zrušení víz do Kanady bylo avízováno již na toto léto,ale Kanada situaci skutečně "podrobně monitoruje") Tak hloupí aby si tam pustili naše cikány, v Kanadě  nejsou. Což nemá nic společného  s možností udělení politického azylu.,Jak vtipně z Kanady dodali, každý Rom může podat žádost o azyl i z domova na kanadské velvyslanectví ve Vídni, a vyčkat i doma jejího vyřízení...:-)

0 0
možnosti
C

Camino.

10. 10. 2011 19:26
Re: to jste pochopil naprosto špatně

Jednak se jich uz potichu vratilo zpet, a ty dalsi nasmerujte na Indi. Neodletaji snad z Ruzyne? Kdo tam ty stemply do pasu dava? Vrvhi romsky ma'g?

0 0
možnosti
D

Draggo

10. 10. 2011 12:12
Alo oni muzou pozadat o azyl i ted,

jen musi cekat na vyrizeni tady. Ovsem bez kanadskych davek, ubytovani atd. :-P

0 0
možnosti
D

Diagnostik

10. 10. 2011 12:12
Kanada nic neresi..

Kanada stale prijima pristehovalce. Jenze uchazet se timto zpusobem o prijeti predpoklada splneni predepsanych bodu dotazniku a schopnost neco delat. Tudy cesta nevede, a proto jisti "Cechove" krici o svem utlaku, udajne zpusobenem snedsi tvari, dozadujice se azylu, kde nenastavaji takove komplikace a vyse vzdelani neni rozhodujici. Protoze podminky jsou ponekud tvrdsi, rev na urade nezvysi davky, pecena kurata tam do huby neletaji, na rasismus se nelze vymlouvat a podli Kanadane uz castecne prohledli, "Dobri holubi" se vraceji. Jedine reseni tzv. Romske otazky je, ze je treba jim razne vysvetlit, ze obcan ma sva prava, ale take sve povinnosti, bez Kocaba a jemu podobnych.;-D

0 0
možnosti
H

hanah7

10. 10. 2011 11:59
Aby měli dostatek informací

Jen by to chtělo tuto informaci rozšířit mezi cikánskou populaci, aby jim náhodou neunikla.:-)

Že by třeba nějaké informační lrtáky ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3583x
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl. Za vola se nepokládám, ale to neznamená, že jím pro někoho nejsem.