Petice za odvolání Miroslava Kalouska - stačí podepsat

Je to hnůj, je to škvár! Telefonování vyšetřovateli v kauze CASA. Napadnutí mladíka v Praze. Urážení Policie ČR. A našlo by se toho více z prohřešků Miroslava Kalouska. A co na to občan? Nechává si to líbit a nadává na diskuzích. Je třeba změny.

     Těch blogů, kde si autoři stěžují na ministra financí Miroslava Kalouska je mnoho. Těch diskuzí, kde si anonymní občané této země stěžují, jak je tento člověk zlý a jak jim vadí, že tam je. Ale zatím jsem nenašel nic, žádnou aktivitu, která by to mohla pohnout směrem k "lepšímu" (zde je to ošidné). A do voleb je daleko a stavy pana ministra se stále zhoršují. A mě to již nebaví.

     Je právem každého občana sestavit petici a v ní něco žádat. Někdo v petici žádá přejmenování letiště a - vyšlo mu to. A já v petici žádám odvolání pana Kalouska. Jsem občanem této země a chci vidět ve vládě schopné politiky, za které se nemusím stydět. Sice jich tam je více, kteří se nechovají tak, jak by měli, ale ministr financí je opravdu extrém a je třeba někde začít.

     Proto vás žádám, pokud jste s tímto politikem nespokojeni a nechcete čekat do voleb, pak se prosím podívejte na níže uvedený odkaz, který směruje na petici, kde pokud nasbíráme hodně podpisů, budu ji směrovat na pana premiéra Nečase.

     Prostě nechci už sedět doma na zadku, číst si, co zase provedl, jak se choval a jak žije v jiném světě. Ne. Už toho bylo dost. A defenestrace by asi neprošla a tak to zkouším po dobrém.

     Odkaz na oficiální petici:

     http://www.petice24.com/odvolani_ministra_kalouska

     Možná to bude fiasko, možná seženeme tisíce podpisů. Záleží na tom, jestli stále budeme národ tlučhubů, ale skutek, utek, anebo už začneme trochu bojovat proti aroganci politiků.

 

Autor: Martin Pipek | čtvrtek 12.7.2012 11:16 | karma článku: 33,17 | přečteno: 3031x