Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Lupo

8. 8. 2012 15:45
Otevřený dopis autorovi

Ani kdybyste pane Pipku dokázal jen zlomek toho co Roman Šebrle, tak ani poté nebudete mít nejmenší právo mu říkat co udělal nebo neudělal špatně. Roman si účast na olympiádě vybojoval a že ho zbrzdilo zranění je ve sportu ta nejobvyklejší věc. Označit ho za namyšleného blba, může skutečně jen blb.

2 0
možnosti
JM

jamijam

8. 8. 2012 15:56
Re: Otevřený dopis autorovi

Jenže pan Pipek a asi 5 milionů těch, co nic nedokázali, tak ho živí, on totiž neprodukuje vůbec nic. Tak ti co ho živí se snad mohou i vyjádřit. Dovedete to pochopit?

0 0
možnosti
TP

assco

8. 8. 2012 15:59
Re: Otevřený dopis autorovi

pan Pipek je sponzor? No to čumim... jajime asi byste si měl stoupnout před zrcadlo a opakovat už není komunismus, už není komunismus, už není komunismus...

1 0
možnosti
JM

jamijam

8. 8. 2012 16:09
Re: Otevřený dopis autorovi

Vážený pane, tenhleten sportovní sponzorink je jen takový podvod postavený na tom, aby to sponzora moc nebolelo, aby si ten dar mohl co nejvíc odečíst z daní. Takže vlastně je sponzorem automaticky i stát, a tedy my všichni, i pan Pipek.

Byl bych raději, kdyby ten samý sponzor sponzorova třeba nemocnici. A klidně ať visí na střeše jeho vlajka a sestry chodí ve firemních tričkách...

0 0
možnosti