Mužská smrtelná nemoc RÝMIČKA - ŽENY, nelhali jsme vám!

Scénka, kterou zná snad každá žena. Muž dostane rýmičku a pomalu mu můžete připravovat funus. Myslíte si, že to přehání, je to jen přeci smrkání do kapesníku (v horším případě nechutné popotahování produktu rýmy zpátky na místo), bolí ho malinko hlavička a nedej bože, když se k tomu přidá kašlíček, to už je smrt opravdu blízko! Ale vědci nám dali do rukou vysvětlení - prosím tedy přečíst a příště nás řádně litovat.

     Chřipka? Pche. Zlomená ruka a slabý otřes mozku? Pche. Zimnice, vysoké horečky, bolest svalů? Nuda. Tohle nás chlapi nezastaví. Ale nedej bože, když chytneme tu hnusnou, odpornou, každoročně vtíravou rýmu! Tam pak milé dámy končí veškerá legrace. Tady jde o život! O život vašich miláčků! A vy chodíte kolem nás, koukáte na nás pohledem přísné učitelky, která se chystá mít proslov k neposlušnému žáčkovi a do telefonu nás ze společenských akcí omlouváte slovy: "Bohužel nemůžeme do divadla, on dostal rýmičku chudáček můj polomrtvej.". Ono totiž čerpáte ze svých zkušeností s touto zákeřnou nemocí! Ale pozor! Není rýma jako rýma.

     Vaše krásná těla mají totiž jiný druh imunity. Bohužel musím přiznat, že daleko silnější. A tak, když vás napadne vir paní rýmy, tak se s tím vypořádáte hravě a s nadhledem, stejně jako my muži s domácí prací. Naše imunita je na tom o poznání hůře (nejspíše ji ztrácíme tou tvrdou prací, kterou děláme pro to, aby naše ženy byly šťastné a zabezpečené). Když nás napadne ten samý vir, naše tělo mu nevěnuje tolika pozornosti a tak ty příznaky nemoci snášíme o mnoho hůř! To si tedy nemáte možnost ani uvědomit, jak nám je.

     Tedy pokud máte nyní doma v posteli (pokud je jinde, ihned ho do ní pošlete, ať neriskuje proboha) nemocného muže, který má tu smrtelnou nemoc na 7, prosím mějte s ním soucit. Pochopte, že opravdu s tímto zákeřným virem nemůžeme z postele, pomoc s večeří, vynést smetí, nebo dokonce luxovat. To prostě nejde, to by nám přitížilo. Nechte ho dívat na jeho oblíbené pořady, vařte mu čajík, dávejte různé prášky a minimálně 10krát denně ho politujte.

     Doufám, že se tato osvěta dostane k co nejvíce ženám (já to doma dám přečíst té svojí a po té, co se z jejích úst dozvím, že jsem magor, budu očekávat, jak mé příští onemocnění ustojí). Dámy, i my pánové potřebujeme lásku a péči a v případě této choroby přímo maximální.

     Děkuji. Mimochodem tu vědeckou studii vypracoval muž, což nehraje ale žádnou roli.

Autor: Martin Pipek | čtvrtek 5.1.2012 10:16 | karma článku: 18,72 | přečteno: 1909x