Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

bararinka

7. 5. 2012 15:47
Cigáni jsou defektní

a nemají právo na život

0 0
možnosti
C

carolusI

27. 4. 2012 18:51
Zastřelit a zahrabat

5 0
možnosti
L

lomihnát.

27. 4. 2012 12:36
Varovný výstřel ..

;-D

0 0
možnosti
D

Draggo

27. 4. 2012 11:33
ted se zacinaji

zamerovat na deti, jak je videt poslednich pripadu z Breclavi, Tanvaldu a Olomouce. ty totiz u sebe vetsnou nemaji zadnou zbran. jak se zda, budeme muset zacit svoje deti ucit boj se zbrani uz od utleho detstvi. :-P

4 0
možnosti
JRJ

Já rád játra

27. 4. 2012 12:24
Re: ted se zacinaji

To neni az ted, vzdy napadali prednostne deti, duchodce a invalidy. Jen se to mediim darilo lepe tutlat.

2 0
možnosti
MS

nagger

27. 4. 2012 11:23
Až takové případy nebudou kapky v moři

Až budou na denním pořádku případy, kdy neohrožený důchodce zastřelí násilníka, tak se nemusíme bát, že nám hodí na krk nějakou nepřiměřenou obranu, protože to vyšetří asi tak jako teď různé zlodějiny, či napadení. Násilníci si nesmí být jisti, že jim to projde. A pokud se o toto nepostará policie, je to na nás.

9 0
možnosti
ZMAP

Z mechu a pazdeří

27. 4. 2012 10:17
Tu fotku jsem viděl

Šíp zcela prostřelil hlavu, pronikl těsně nad uchem (nebo přímo v uchu), z druhé strany vyšel zhruba na stejném místě. Vidím jako v pořádku střílet po prchajícím zlodějovi. Nicméně nejsem si jist, jestli mířit na hlavu, když zloděj prchá. Z hlediska možnosti trefit se je lepší tělo či dolní končetiny. Jistě, šíp, který propíchne plíce či břišní orgány není taky zrovna milý, ale pokud neprojde srdcem či páteří, tak by dotyčný přežil asi lépe. Do nohou se ovšem trefuje hůře, to uznávám. Ani šíp do zadku by zcela bezpečný nebyl, i zde by mohl projít např. močovým měchýřem nebo genitáliemi. I tak lépe než hlavou.

Otázka fyzické likvidace prchajícího zloděje. Jsem proti. Zastřelit (klidně pistolí) zloděje, který bude v bytě a hrozilo by fyzické napadení. Případně zloděje hrozícího nějakou zbraní nebo i jen slovně. Ale zabít kvůli krádeži? Ono ta, nevím jestli to přežije, ale zatím to stále nemalou částku ta léčba. Prchající zloději asi neukradli nic, nicméně stát resp. zdravotní pojištění

0 0
možnosti
ZMAP

Z mechu a pazdeří

27. 4. 2012 10:20
Re: Tu fotku jsem viděl

bude platit velmi nákladnou léčbu k záchraně života. Asi jako u vrahů, když se pokusí o sebevraždu. Velmi nákladná léčba, pak často stejně zemře. U nekriminálních lidí jistě správný postup, ale u vrahů? Proč jim nenechat právo ukončit dobrovolně svůj život?

Ono bývalo i v nákupních centrech. Zloděj či domnělý zloděj, dostal nakládačku od ochranky. Natržená slezina, někdy přežil, někdy snad i ne, v každém případě velmi těžké poškození na zdraví. A léčba - výrazně dražší, než ukradené zboží. A rovnou popravit za zboží ukradené za pár stovek či pár tisíc?

0 0
možnosti
S

Smrť

27. 4. 2012 10:12
Ideálně by to mělo skončit tak,

že se nepřizpůsobivá většina nejmenovaného etnika dovzdělá, najde si práci a tou se bude živit (nikoliv přisátím na sociální systém, krádežemi a loupežemi), své děti rovněž povede ke vzdělání a pracovitosti. Tohle je utopická verze. Mnohem pravděpodobnější je, že jim v zájmu multikulturní tolerance budeme ustupovat tak dlouho, až jednou coby bílá minorita skončíme s mačetami v hlavách. Jen nevím, kde potom vezmou sociální dávky...?

2 0
možnosti