Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fantomazz

3. 5. 2012 9:41
to je manuál na prd

Co napsat třeba : zloděje střelnou zbraní umrtvit, identifikaci znemožnit (zapojte fantazii a brusku do zásuvky) tělo naložit do auta a vyhodit na dálničním odpočívadle bez kamer? Možná by to bylo lepší než ubohé pokusy o ironii.

0 0
možnosti

crocodileclip

3. 5. 2012 7:48
Nikdo ty zloděje hledat nebude

;-D

0 0
možnosti

lahab

2. 5. 2012 13:44
Kriminálníci jsou škodná..

... akorát že u nás celoročně hájená. :-(

1 0
možnosti

Vírou eser

2. 5. 2012 13:19
Krásná rarita na ochranu zlodějů je už i ve stavebním

zákoně. Jedná se o povolení oplocení pozemku. Dovolená výška je pouze 180 cm. Zakončení plotu ostnatým drátem, na to též zapomeňte.

3 0
možnosti

oldiess

2. 5. 2012 22:23
Re: Krásná rarita na ochranu zlodějů je už i ve stavebním

to myslíte vážně? a proč bych tam nemohl mít ostnatý drát? aby se malé dítě ve výšce 2 m neškráblo?;-D

0 0
možnosti

Slavomír 1966

2. 5. 2012 13:11
Kompenzace

Ono se to u nás kompenzuje: Někdy se jde na ruku zlodějům, jindy naopak (aby to bylo kompenzováno) je za zloděje označen slušný člověk a není odvolání. Můj známý byl na výletě v přírodě s partnerkou. Snědli každý jednu čokoládu a Rudolf si vložil prázdné obaly do kapsy, protože přeci nebude znečišťovat les. Zapomněl, že je má v kapse a při následném nákupu mu je v té kapse viděli (kapsa nebyla zavírací, takže do ní bylo vidět, když se mírně sama pootevřela). Obvinili ho, že čokolády snědl v prodejně, aby je nemusel platit. Nepomohl žádný naprosto logický argument. "Přeci kdybych snědl dvě čokolády mezi regály, musel by mě někdo vidět, ale nikdo mě neviděl." "Přeci bych nebyl tak blbej, abych snědl dvě čokolády mezi regály prpodeny a podom abych si prázdné bezcenné obaly vložil do kapsy. To bych je rovnou někde nenápadně pohodil." Dokonce i záběry z průmyslových kamer jsou negativní, ale vypadá to, že v přestupkovém řízení bude odsouzen k pokutě 1000 Kč a úhradě nákladů na řízení.

0 0
možnosti

Slavomír 1966

2. 5. 2012 13:17
Re: Kompenzace

Už měl dvě stání na obvodním úřadě pro příslušnou část Prahy, ještě bude mít třetí, ale vypadá to, že mu nebude pomoci. Prostě ochranka potřebuje vykázat činnost a lidé z přestupkové komise s lidmi z ochranky denně řeší případy skutečných zlodějů, takže se s těmi sekuriťáky navazájem znají, a tudíž když mají rozhodovat, neuvažují o prokázané vině nebo naopak o nedostatku důkazů, ale přeci nerozhodnou ve prospěch obžalovaného, kterého neznají, proti zájmům těch, s kterými spolupracují při případech skutečných zlodějů. Tak aby svým kamarádíčkům pomohli, semelou i takový příad, kdy se jim jednou za čas dostane na stůl i obvinění evidentně nevinného člověka. Když ani argument, že nikde na záběrech průmyslových kamer není ani to, že by Rudolf tu čokoládu bral z regálu, natož aby ji jedl, není podstatný, tak co tedy za podstatné můžeme považovat? Jediné, co je dokázáno, je to, že to byly čokolády ze stejné prodejny, ale byly dávno předtím řádně zaplaceny a u Rudolfa se našly jen obaly.

0 0
možnosti

DAVIDIANUS

2. 5. 2012 12:59
Dobrý den, pane zloději,

rád bych proti Vám zasáhl, ale aby byl můj zákrok adekvátní, dovolil bych se Vás požádat o seznam zbraní, které máte u sebe....Kdybyste mi na tento papír mohl napsat technické údaje Vašich střelných zbraní, délku a specifikaci nožů a na závěr bych potřeboval vědět, zda jste absolvoval nějaké kurzy sebeobrany či bojových umění.... Až si seznam prostuduji, rozdáme si to na férovku...Děkuji za pochopení....

3 0
možnosti

oslik

2. 5. 2012 12:49
To je pěkná pitomost

Pohlazení po vlasech by si zloděj mohl chybně vyložit jako pokus o útok, no a za útok byste mohl jít sedět.

1 0
možnosti

oldfashioned Kokodák v1

2. 5. 2012 13:02
Re: To je pěkná pitomost

nebo jako harassment;-D

1 0
možnosti

jiri1975

2. 5. 2012 12:48
Jedna rada

0 0
možnosti

jiri1975

2. 5. 2012 12:51
Re: Jedna rada

Lépe je být ve vězení než mrtví, nebo na vozíku!

Pokud už zbraň doma máte, tak střílejte pouze ze předu a né až když budou kofoly utíkat!

2 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3583x
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl. Za vola se nepokládám, ale to neznamená, že jím pro někoho nejsem.