Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

oldiess

31. 5. 2012 21:55
Vy jste tu kauzu objevil až te´d?

Pokud jste byl v zahraničí, tak to Vás omlouvá.

"Poškozoval cizí majetek a mohl tedy spáchat trestný čin" - bezpočtukrát tady bylo totiž zmíněno, že nepoškodil žádný majetek nýbrž jen tykadlama tedy přiměřeně  komunikoval se žvásty na plakátech..

0 0
možnosti
JM

janacz

1. 6. 2012 12:37
Re: Vy jste tu kauzu objevil až te´d?

Je to exhibicionismus

1 0
možnosti
JP

jpvJ

31. 5. 2012 12:20
Lepší udělat něco, než vůbec nic.

Podle diskuze je mi jasné, že většina voličů půjde a vzorně zvolí opět ty, kteří se donekonečna proflakují svými podvody, krádežemi, lživými sliby a úpravami zákonů ve svůj prospěch. Obhajovat zákony, které již dávno neplatí pro ty "vyvolené" tak, jako pro obyčejné lidi, je potom u mne stejně absurdní, jako  jednání tohoto pána a pokud nejsou vinni oni, nevidím důvod proč by měl být on vinen.

0 0
možnosti
VB

Bruk600

31. 5. 2012 7:51
Ano jste BLBEC,

blbci se něco těžko vysvětluje, ale zkusím to i když asi né pro vás. Pan Smetana asi infantilím způsobem vyjádřil svůj názor na naše politiky. Náhle se ocitl před soudem, protože způsobil škodu přes 15 tisíc ? Soudila ho manželka Langera co víc si mohl přát? V době, kdy na úplatcích mezi politiky a lobisty létají miliony, kdy na křtu Paroubkovi idiotské knihy se postřílejí kmotříčci, kdy Topolánek vystrkuje přirocení na Berluconiho buga buga jachtě, kdy Arménský vor v zakoně je to beztrestný, kdy Krejčíř řekne zásahové jednotce bye bye.....tak v této době pošleme do vězení človíčka za pomalování plakátů. Pošleme, protože je to náš stát , ale nechali jsme si ho ukrást, přesto i na vás ulpívá ta špína naší politiky a justice. Smetnovi se povedlo, asi nechtěně, nastavil této absurditě zrcadlo.

4 0
možnosti
AS

viveka

31. 5. 2012 8:30
Re: Ano jste BLBEC,

Soudkyni sám Smetana přijal bez námitek. Soud nebyl o Paroubkovi ani o Topolánkovi ani o Krejčířovi, nýbrž o Smetanovi, proto také řešil Smetanu a ne ostatní pány které zmiňujete. A Smetanu soud neposlal do vězení nýbrž na VPP. Takže skoro nic z toho co píšete není pravda.

3 0
možnosti
KV

Vartenberg

30. 5. 2012 23:27
Smetana to měl realizovat za svoje prachy

Zajímavější kauza by to byla za předpokladu, že by si pan Smetana plákáty zaplatil ze svého, zaplatil si jejich vylepení i s namalovanými tykadly. Pak bychom mohli hovořit o hrdinovi stíhaném za názor. Takhle je to jen vandal co ničí věci jiných. Ovšem výkon justice byl v této kauze katastrofální. Kapku to smrdí pomstou na malém českém človíčkovi. Vězením to nikdy skončit nemělo. Náhrada škody, nákladů řízení a nákladů za advokáta protistrany je dostatečným trestem.

0 0
možnosti

oldiess

31. 5. 2012 21:59
Re: Smetana to měl realizovat za svoje prachy

i by si to mohl zaplatit pan Smetana ze svého, jistěže by na to měl, pokud by politici s tykadlama tuto zemi nenechali rozkrást - ovšem pak by tykadel třeba nebylo;-D

0 0
možnosti
JP

jpvJ

30. 5. 2012 22:13
Disident, nebo politický exhibicionista?

Jak nám byli dříve představování disidenti? Za totality to také přišlo některým lidem směšné, když někdo vedl takovýto pouliční odboj. Jak bojovat proti těm, co zde přes dvacet let drancují a rozebírají si pomalu státní majetek? Koupit si pušku a jít střílet, nebo být ten slušnější a poukázat na to jiným způsobem, že je tu také někdo, kdo nesouhlasí a chce být slušný - pokud slušný jde vůbec být? Vládnoucí strana mu neodpustila a nyní je to boj jednoho člověka se systémem. Je to směšné? To má jako vzdát, odpracovat, či odsedět si to, že namaloval nějakým papalášům tykadla? Držím mu palce!

2 0
možnosti
B

bofums

30. 5. 2012 22:33
Re: Disident, nebo politický exhibicionista?

Jen pana Smetanu hecujte a podporujte ho v jeho " boji"! On se zatvrdí a bude " bručet " . Myslím,

že jeho čin je souměřitelným s  hrdinstvím úchyla, čmárajícího na  zeď veřejného záchodu výzvu

ke správnému způsobu používání toalet. papíru;-D

2 0
možnosti
L

laduk

30. 5. 2012 21:47
hm..

No to asi jste, když věříte, že počet hodin veřejných prací se převede na hodiny basy ..

0 0
možnosti
ZM

zmat

30. 5. 2012 20:55
slabší na duchu

mají svého mučedníka

12 0
možnosti
JP

jpvJ

30. 5. 2012 22:14
Re: slabší na duchu

To jste opsal z bývalého Rudého práva?

0 0
možnosti
U

udernikudrik

30. 5. 2012 20:53
Zase zde budou řičet

ti,co volili to menší zlo;-D

0 0
možnosti
G

gil_games

30. 5. 2012 19:23
Proč by se měl nějaký

ubohý sebevrah obracet v hrobě kvůli Smetanovi?!?8-o

0 0
možnosti
AS

viveka

30. 5. 2012 19:31
Re: Proč by se měl nějaký

Rv

1 0
možnosti
MO

mountbiker

30. 5. 2012 19:14
Každé volební období, koukám na pomalované xichty

našich politiků ( porevoluční). A ruku na srdce, vy všichni zde také - táhne se to co já pamatuji. Pamatuju porevolučního Dubčeka s cígem, Havla bez zubů, Kalvodu s upíříma zubama, Klause s potápěčskýma brýlema, pokérovanýho Luxe a třeba Kuberu, jako Rákosníčka u Zámecký zahrady v Teplicích..... Paroubka s ještě větší bradavkou, Topolánka s přimalovaným prostředníkem a spoustu dalších politiků s horší retuší, než smetanovou. Sorry, ale pokud bychom měli soudit každého karikaturistu, tak by nás moc na svobodě neběhalo. A ruku na srdíčko, neměli jste někdy chuť jim taky něco přimalovat - napříč středem ;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3583x
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl. Za vola se nepokládám, ale to neznamená, že jím pro někoho nejsem.