Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JŠS

tarasov

7. 2. 2012 10:13
PROTESTUJI !

Nevím, proč mu nedali nominaci také na animovaný film!V

Na rozdíl od umělců já jsem tam viděl vystupovat celou kupu loutek.

3 0
možnosti
D

DAVIDIANUS

6. 2. 2012 13:19
Nejde o kvalitu nebo o nekvalitu filmu

Stačilo, aby se natočily úvodní titulky a za to hned prsknul KANĚC FILMA a jen pro svůj Havlovský původ to získalo miliony nominací, na které se tvůrci jiných filmů nadřeli mnohokrát více.....

0 0
možnosti
B

Bumbardon

6. 2. 2012 12:53
HAVEL JENOM VYHODIL Z OKNA 60 MILIONÚ

Za natočení toho "filmu". Naštěstí to nebylo z jeho kapsy. Část mu dali jeho kámoši, kterým předtím pomohl k majetku a část mu přispěla EU z našich daní.

2 0
možnosti
N

NewDorianGray

6. 2. 2012 12:25
Tady přeci nejde o Odcházení.

Jméno Havel je synonymem porážky většinou lidí nenáviděného, ale starými strukturami milovaného komunistického režimu. Je tak mocnou ikonou, že je straší i z hrobu. Není vůbec podstatné, jak velká byla jeho úloha na porážce režimu, důležitá je image. Jaký je ve skutečnosti Havlův odkaz? Havel měl předaleko ke Klausovi, zato měl blízko k Dalajámovi a jeho marxismu. Soudruzi ale opěvují čínský divoký kapitalismus budovaný pod kuratelou tamní oligarchie soudruhů s rudými knížkami v kapse. Musí, vždyť ti soudruzi jsou přeci členy komunistické strany Číny. Všechno to je o nálepkách. Všeobecné volební právo je pojato příliš široce, měl by existovat nějaký limit. Demokracie je skvělá věc, ale vyžaduje vyspělé voliče.

0 0
možnosti
RH

djelem

6. 2. 2012 11:59
Ha ha, levičácká lůza 12 x nominuje svého "guru"

Co na tom, že na to nikdo nechodí ?    Vždyť jeho "díla" také nikdo nečte a když už se hrají jeho "hry", tak za minimálního zájmu.   Poslouchával jsem jeho "Hovory z Lán" - ze studijních důvodů,  a mohu zodpovědně říct, že ten chlap byl  jen neurotický uzlíček nervů ťápající blbiny. RvRvRv[>-]

3 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

6. 2. 2012 11:54
V tom víně něco plave...Nikdy ho svět vážně nebral

Ono jedna věc je potlesk ze slušnosti a jiná mu dát uznávané ocenění a tak zatímco Poláci dostali Nobelovky dvě, Havel utřel. Prý získal uznání a 12 nominací, na to "Odcházení", jenže nesmírně trapné je, že ty nominace udělili sami akcionáři veledíla. O dětech se říká, že jsou upřimné a tak se moji kluci, už jako prckové, naučili po Havlovi z legrace ráčkovat a olizovat se, s pokašláváním. Nemohu za to, ale takhle ho viděla nevinná dětská duše.

3 0
možnosti
VU

Kyros

6. 2. 2012 11:59
Re: V tom víně něco plave...Nikdy ho svět vážně nebral

zřejmě jsou intelektuálně po tobě. Stejní blbci. ;-D

1 0
možnosti
G

Gašpo_3

6. 2. 2012 11:54
Ja som ten film ani nevidel

a je mi vcelku jedno. Myslím že je na tom rovnako vačšina ľudí. Problém je v niečom inom. Tu nejde o závisť, či pocit nespravodlivosti a pod., tu ide o bobríka trápnosti. Proste čoho je moc, toho je príliš.

Ja si pamatám niekedy v sedemdesiatych rokoch na hokejový zápas s Rusmi. Tí už boli jasný majstri sveta a keby sme s nimi vyhrali, mali by sme striebro. Tak politbyro vydalo príkaz nech to Rusi pustia. Bol to strašne trápny zápas. Rusi už nevedeli čo mali robiť, pomaly som čakal že si na ľad donesú lehátka a začnú čítať noviny. A naši hokejisti sa neboli schopní trafiť do brány tak, aby netrafili chudáka brankára, ktorý akosi nemohol z tej bránky odísť. Podobný pocit.;-)

2 0
možnosti
L

laduk

6. 2. 2012 23:44
Re: Ja som ten film ani nevidel

Sorry ale této legendě nevěřím ..

0 0
možnosti
JV

georgino

6. 2. 2012 11:42
Souhlas

Nikdy jsem ten film neviděl, ani mi to neschází, je mi jedno, jestli dostane Lvů 12 či žádný, ale zaráží mě, stejně jako Vás, co se kolem toho děje. Místo zamyšlení nás samotných nad sebou zase nesmyslné kecy. Jsem přesvědčen o tom, že sám pan Havel by se nad tím potutelně bavil. Sám by o tohle absurdní divadlo asi nestál. Možná je to tím, že za ním je v tom našem Kocourkově pusto a prázdno.

0 0
možnosti

oldiess

6. 2. 2012 11:39
A tak že Vy sám nepíšete o opravdových problémech?

;-D

1 0
možnosti
V

vipeeer5

6. 2. 2012 11:34
Lev

Nevím, jestli to někoho rozlítilo, ale mě to spíše pobavilo, ale co s pěstováním kultu osobnosti máme u nás letité zkušenosti.

1 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3583x
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl. Za vola se nepokládám, ale to neznamená, že jím pro někoho nejsem.