Hrůza a děs - v Romském ghettu zjistili, že za vodu se musí platit!

Jaký to šok provází obyvatele jednoho Romského ghetta. Zjištění, že za veřejnou službu, kterou platí každý jiný občan, musí platit i Romská komunita, vyvolala naprosté zděšení. Vždyť jim mohou sebrat i děti!  

     Opravdu mě překvapuje, kolik prostoru dostává událost, která se nyní děje v Ostravě. Ano, noviny dokáží hodně nafouknout jakoukoliv blbost, ale tohle už překračuje únosnou mez.

     Nyní vám popíšu, o co se vlastně jedná, a řekněte, jestli toto patří na titulku.

     Rodiny neplatily za vodu, za kterou jinak všichni ostatní platí. A jelikož nejsou vodárny charita, tak jim tu vodu zastavily, jelikož je to placená služba. Nyní se rodiny nemají kde koupat a na čem vařit, jelikož jim neteče voda, kterou si neplatí.

     Přijde Vám tato informace jako naprosto běžná? Mně tedy ano. Já pokud nebudu platit nájem, půjdu z domu. Pokud nebudu platit jídlo, nenajím se, leda že bych šel lovit divou zvěř. Pokud nebudu platit vodu, nevykoupu se jinde, než v rybníku. Je to naprosto logické, proč je tedy tato situace nyní tolik zveřejňována?

     Asi proto, že se jedná o naše milé, hodné, pracující, mírumilovné spoluobčany s Romskou příslušností. Musíme z nich udělat chudáky a vyvolat soucit a nejlépe svalit vinu na vodárny, že vůbec po nich chtějí platit za jejich služby!

     Jaká to drzost, doufám, že brzy vznikne nějaká sbírka, která podpoří neplatiče a vodu jim ze svého zaplatí ostatní...v dnešní době bych se tomu nedivil. Hnus velebnosti.

     Ps. Pokud nemám ani na placení vody, pak si nedělám děti - malá rada, ale zadarmo.

Autor: Martin Pipek | úterý 31.7.2012 13:47 | karma článku: 43,60 | přečteno: 4628x