Hrozí vám vězení? Vstupte do ODS, tam vás vezmou. Vrána k vráně

Bordel. Žumpa. Banda zlodějů. Tak se s nadsázkou dala pojmenovávat poslanecká sněmovna. Nyní lze toto říkat zcela bez nadsázky, protože si tam ODS šoupla člověka, který má jít za korupci na 6 let do vězení. Ano, ta samá vládní strana, která bojuje prý proti korupci, si mezi sebe vezme korupčníka.  

     Jak může někdo považovat ODS za důvěryhodnou stranu, nechápu. Za prvé si zvolili za předsedu bezpáteřního člověka, který je arogantní, lid mu je u zadele a navíc si pod svá křídla bere korupčníky. Za druhé chtějí prosadit balíček za takovou cenu, že jim pomůže někdo, kdo má jít sedět za machinace s pozemky.

     Nejhorší je, že tato vláda chtěla trestat korupci a pak si k sobě vezme někoho, kdo je za to tahán po soudech a vstupem do sněmovny se může trestu lehce vyhnout - poslanecká imunita.

     Vzkaz je vlastně jednoduchý - milý občane, předvolební hesla jsou jen pro tupce a jestli tomu věříš, jsi náš oblíbenec, protože si necháváš kálet na hlavu. Nicméně pokud podvádíš a hrozí ti kriminál, líbíš se nám a pojď mezi nás, budeme si rozumět - tvá ODS!

Autor: Martin Pipek | středa 7.11.2012 13:06 | karma článku: 33,74 | přečteno: 1622x