Fero Feniči, práší se Vám od pusy až hanba!

Přečetl jsem si rozhovor s člověkem, který od nás všech vysál penízky a přejmenoval letiště dle svého oblíbence. Následně řekl, že je to tečka za 23 lety od roku 1989. Co se stalo za těch 23 let, že se kvůli tomu muselo přejmenovat mezinárodní letiště?

      Nevím, kde pan Fenič bere takovou drzost, která vyzařovala z rozhovoru pro MFDNES. Sám si vynutí monstrózní akci z našich peněz na přejmenování letiště a pak se diví, že tam například nedorazil Václav Klaus anebo premiér Nečas, jelikož měli jiný program. Jaký? A není to jedno, pane Feniči? Prostě neměli potřebu se této šaškárně účastnit.

     Dále říká, že všichni lidé, kteří mají negativní postoj k Václavu Havlovi, tak si tím řeší frustrace. To snad nemyslí vážně? Proč bych měl řešit své problémy skrze bývalého prezidenta? To ho nenapadlo, že se to prostě někomu líbit nemusí? To ho nenapadlo, že přejmenovává letiště po někom, koho spousta lidí brala, ale jinak se z něj neposadí na zadek? Prostě je jen štve (slušně řečeno), že se za jejich peníze a bez jejich souhlasu děje obrovská akce, která nemá opodstatnění?

     A že to byla tečka za 23 lety od roku 1989? Prosím, co Václav Havel vykonával celých těch 23 let, že to byla tečka? Tečka za čím? Sám tvrdíte, že Havel neměl žádnou moc, tak co vlastně udělal, že se přejmenovává letiště? A hloupé řeči typu - díky němu nyní můžete psát svůj blog - nevšiml jsem si, že Havel shodil komunistický režim a všechny ty parchanty vyhnal přes hranice. Naopak, nechal je tu a dělal mrtvého brouka.

     Fero Fenič - muž, který sehnal 80 000 podpisů, aby se zviditelnil a udělal něco pro  svého kamaráda a tím naštval statisíce Čechů. Dobrá vizitka vyžírky našich peněz.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Pipek | pondělí 8.10.2012 10:53 | karma článku: 42,71 | přečteno: 3319x