Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sampis

4. 3. 2011 18:07
Hlavní problém je v tom,

že obecně neumíme diskutovat. Neumíme přijímat argumenty druhých. Což není dobrá vizitka, protože názory nemění jen mrtvola a idiot. Nicméně, z diskuzí je vidět, že neumíme spolu komunikovat. Vždyť stačí jakékoliv kontroverzní téma, aby byla diskuze zaplevelena vlákny. Viz diskuze o českém rasismu. Desítky diskutujících mají potřeba založit vlákno s jediným sdělením "nejsem rasista, ale cifány nesnáším". V podstatě se to podobá snaze davu překřičet jakéhokoliv oponenta, aniž si to dotyční uvědomují. A dál je to jen horší. Hromady urážek. BroukPytlíkismus (potřeba se vyjádřit ke všemu), bez argumentů či s pseudoargumenty. Pak se není co divit.

0 0
možnosti

India

5. 3. 2011 8:15
Re: Hlavní problém je v tom,

Potřeba se vyjádřit je smyslem diskusí. Pravda ale je, že nerespektujeme opačné názory a pokud je oponentů víc než jeden, snaží se diskutéra umlátit svými argumenty tak dlouho, až se diskuse zvrtne ve válku vůči tomu jedinci. Další diskuse pak už se nabaluje. Snaha dalších diskutujících vrátit téma do původních kolejí je pak marná.

0 0
možnosti

zasměj se tomu

4. 3. 2011 17:05
objekt. pravda neexistuje jen subjektivní každého

pokud se lidé znají , tak v reálném světě , pokud jsou aspoň troch inteligentní, potom většinu zdejších fatálních  témat vynechávají / děda je komunista, franta u stolu štamgastů věří v boha, tonda v kanclu je sparťan atd.,/ ne tak zde, znovu a znuvu ti stejní b.bové omílají tu svoji pravdu, ať už blogaři či reagující a ještě se nestalo , že by někdo ustoupil o mm ze svých pozic , zaplaťpánbů za humor, nadhled a ironii v diskusích

0 0
možnosti

roman036

4. 3. 2011 17:02
Otázkou je, co to je vlastní názor.

Někdy jde jen o nesmyslný plk, který si nezaslouží aby ho kdokoliv respektoval. Můžu hodiny žvanit o sexuálních chorobách lachtanů, ale obávám se že pro zoology budu  jen pro srandu.

0 0
možnosti

Jack Russell

4. 3. 2011 16:59
Ani já nejsem výjimkou,

také jsem ještě nikdy nenapsal: "Člověče, vy máte pravdu, doposud jsem si myslel, že (...) , ale vy jste mi otevřel oči". Pokud s někým souhlasím, dám mu R^ nebo přidám svůj, jeho podporující, názor. V opačném případě s ním diskutuji předkládáním svých názorů. Bohužel se diskuze až příliš často zvrtne na osobní osočování a podstata problému zůstane zastrčena kdesi v pozadí. Ale budiž, i takto spolu lidé komunikují a je vždy lepší, vrháme-li zde po sobě třeba i nadávkami, než někde na ulici kamením. :-)

0 0
možnosti

Josef Zelený

4. 3. 2011 16:39
Blogaři nejsou jiní

Pane Pipku, v podstatě lze s Vámi sohlasit, avšak to, co píšete o diskutujících, platí úplně stejně o blogařích. Vedle těch, kteří chtějí něco sdělit lidem, je zde řada těch, co chtějí jen léčit své ego nebo plivat jedovaté sliny na ty, které nemají zrovna v lásce.

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3583x
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl. Za vola se nepokládám, ale to neznamená, že jím pro někoho nejsem.