Cikány zmlácený a zneužitý Patrik Z Krupky děkuje amnestii!

Jistě si na to všichni pamatujete. Případ, který otřásl veřejností. Dva romští kluci si našli mladého Patrika a chtěli ho oloupit. Když jim nic nechtěl dát, oloupili ho, zavlekli do lesíka, tam ho sexuálně zneužili, zbili tak, že měl natrženou slezinu a další těžké zranění na těle. A jak to s jedním z nich dopadlo?

     Tak ten je prosím, díky amnestii pana Klause, zase zpátky v ústavu, ze kterého sedmkrát utekl. On byl totiž poslán do vězení, ale kde se vzala, tu se vzala - amnestie. Geniální nápad ji udělit v takovémto rozsahu a neprozkoumat, na které zločiny to bude mít vliv. A tak se mladý, nebezpečný, Rom vrátil tam, odkud se mu podařilo sedmkrát utéci.

     Zde jsou tedy fakta: Patrik, 12 let - oloupený, donucen k orálnímu sexu, nalomené žebro, natrhlá slezina, pohmožděné játra, slinivku, tržné rány na hlavě a celém těle, doživotní trauma a navíc - jednalo se o rasistický útok, jelikož to schytal za všechny cikány, kterým ublížil Hitler.

     Viník, kterému bylo 14 let - zavřen do ústavu, ve kterém má vše, co potřebuje ke spokojenosti, chodí na vycházky, z kterých již sedmkrát utekl, šel do vězení, kde po 2 měsících dostal "milost" a vrátil se zpět tam, odkud může utéct, kdy se mu jen zlíbí.

     Přijde vám toto spravedlivé? Jestli ano, znovu si přečtěte to, co tento agresor udělal mladému klukovi - zkazil mu celý život a málem ho zabil!

     A díky amnestii, se tento agresivní Rom může kdykoliv objevit blízko vašich dětí a udělat to znovu. Nebo si snad myslíte, že tento "trest", který nyní má, je pro něj výchovný? Naopak, je to směšný a on se jen může usmívat na to, jak hloupé zákony máme a jak jemu vše projde.

     HNUS!!!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Pipek | středa 16.1.2013 12:16 | karma článku: 44,90 | přečteno: 8317x