Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

taccie

16. 4. 2012 19:16
JAK SE DO LESA VOLÁ, TAK SE Z LESA OZÝVÁ

Výňatek z článku: Divíme se, jak podvádí, lžou a kradou, a když někteří máme příležitost, chováme se stejně.--- mám jiný názor,chováme se stejně ,jen protože nám jdou příkladem .Také se říká JAKÝ PÁN,TAKOVÝ KMÁN ,nebo JAKÝ OTEC TAKOVÝ SYN. a také se u nás říká : PŘÍKLADY TÁHNOU.___________ Dle těchto přísloví si jen lidé berou z Politiků příklad ??!! :-)) :-)));-D;-D;-D

0 0
možnosti
G

Gašpo_3

30. 3. 2012 11:16
Vtip je v tom

že zvrhnutie vlády nevyrieši ABSOLÚTNE NIČ !

No, čo. Urobia sa predčasné voľby, ktoré vyhrajú socani a tí budú z principiálneho hľadiska robiť to isté. Možno bežnému občanovi momentálne uľavia, ale zase budú vŕšiť dlh, ktorý mu s o to vačšou váhou dopadne potom na hlavu.

Ak zvolíte nejakú mimoparlamentnú stranu, tá zapadne do systému a je len otázkou času kedy sa začne chovať úplne rovnako ako jej predchodci, pretože systém ju zomelie. Nikdy nebude mať dostatok sily na radikálnu zmenu celej mašinérie, ktorá stojí na korupcii, rozkrádaniu a klientelizme. Naviac volebný úspech pritiahne zabehnuté ksichty a tie rozleptajú stranu zvnútra.

Momentálne nie je ešte situácia pre zmenu systému. Tá príde až úplne skolabuje ten súčasný. Všetky protesty a ich výsledky, či následky možno poslúžia ku krátkodobému pocitu zadosťučinenia. Ako na Slovensku. Volič dostal uspokojenie, že pseudopravica dostala na zadok a už sa zase vezie na okraj priepasti pod vedením socialistov.

0 0
možnosti
A

abire

30. 3. 2012 11:32
Re: Vtip je v tom

V podstatě máte pravdu, ale tato vláda je natolik špatná, že při minimální dávce slušnosti měla odstoupit sama.

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3583x
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl. Za vola se nepokládám, ale to neznamená, že jím pro někoho nejsem.