A tatííí, jak vznikají děti? Trvanlivým mlékem Lactel?

Každý má nějaký postup pro své dítě, jak mu vysvětlit zrod dětí. Někteří začnou raději popisovat kvalitu trvanlivého mléka (viz reklama), někteří přijdou s příběhem o čmeláčkovi, který opyluje kytičku tak, až vznikne miminko (jak tomuhle jsem mohl věřit zhruba do svých 10 let?), jiní to řeknou na rovinu, jen zeslušní slovesa v jejich vyjadřování a někteří na to jdou strašením.

     "Tati, jak jsem vznikl?"

     1) Možnost - stočit rozhovor na jiné téma - To máš tak. Jednou jsem já a tvá maminka byli spolu doma. Když tu náhle někdo zaklepal na dveře. V televizi zrovna dávali tu hezkou pohádku, co ty máš tak moc rád. Jak se jmenuje? - Mrazík - Přesně tak. Co se ti vlastně na ní tak líbí? - Ten dědeček a ta ježibaba - Aha a jak bylo dnes ve školce?

     2) Možnost - vymyslet si absurdní příběh - Víš, jednou letěl kolem čáp a něco nesl v zobáku. Říkám si, co to asi je? A tak volám - Čápe, co to máš v zobáku, ukaž! - Tak přiletěl a najednou vidím, že tam jsi ty. Tak jsem si tě vzal a tak jsi vznikl. - Aha, maminka říkala, že přiletěl čmelák a opyloval mamku, jako opylovává kytičky. - Hele, máma má vždycky pravdu, tak si teda vznikl čmelákem. Ale ten se kamarádí s čápem, ten tam hrál důležitou roli.

     3) Možnost - říci pravdu - Když se dva lidi mají rádi, tak se hladí a nic na sobě nemají a z toho tření vznikne semínko života, které já přenesu na maminku a ona ho nosí v bříšku a s láskou pak porodila tebe. Říká se tomu milování. - Aha, a když ten pán v televizi říkal, že nás všechny miluje, tak budeme mít všichni taky miminko? - Ne, to by to musel říkat nahý a hladit nás. Což by dostal ode mě hned jednu do čuně.

     4) Možnost - strašením - Víš, to nechtěj ani vědět. Jestli nechceš mít zkažený celý život, řvoucí blbku se zadkem jak stodola každou noc v malé posteli, plat, který ti hned to monstrum sebere a použije ho na napatlání se krémama, který z ní stejně neudělají krásku. No a navíc ti zakáže televizi a sebere ti všechny hračky. Takže se na to ani neptej.

     A poslední případ - jak na dospívající dceru?

     Hele žádné líbání, chození za ruku a ani orální sex - dle statistiky je zřejmé, že 75% žen, kterých se někdo zeptal krátce po porodu, po prožití těchto rozkoší do dvou měsíců otěhotnělo! Jo holka, statistika je jasná.

 

Autor: Martin Pipek | středa 12.10.2011 12:36 | karma článku: 18,46 | přečteno: 1599x