Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Buďte ráda, že nelste muž a nejmenujete se třeba Tomáš Mekký;-D Vám karmaR^

0 0
možnosti
IL

I44v89a27n64a 57L72a89n92c60e

13. 10. 2019 23:57

Já jsem ráda za krátké příjmení, které jsem, samozřejmě, vyvdala. Narodila jsem se také do rodiny, která se nejmenovala podle mých představ. Musite opravdu počkat až se vdáte. A kluka si nevybírat podle vzhledu nebo dokonce povahy, ale podle: příjmení.

0 0
možnosti
RE

Pokud je to žert, tak jsem se kdysi opravdu setkal s holkou, která tvrdila, že si mě chce vzít proto, aby se jmenovala Andrea Enders. Nestačil jsem se divit:)

0 0
možnosti
JL

Pátý den týdne, je Piątek. Buďte ráda, že vaše příjmení je psané foneticky. S originálem by byly větší problémy.:-)

0 0
možnosti
Foto

A když máte vyslovitelné příjmení, pořád vás ve škole vyvolávají.:-P

1 0
možnosti
TT

To nic, Pátková. Já zase ve své práci dost často píšu slovo "odborný" a zrazuje mě při tom můj pravý malíček, který tam skoro vždycky sekne P místo B. ;-)

0 0
možnosti
VO

Já jsem zase obdržel krátké jméno právě proto, že mám dlouhé příjmení, se kterým jsem si také užil své :). Nadšený jsem z této kombinace také nikdy příliš nebyl, ale tento "problém" je, ve srovnání s ostatními životními problémy, vcelku malicherný. :)

1 0
možnosti
RE

Vůbec s tím nemám problém. Trenér dánského nároďáku se jmenoval Sepp Piontek a i když se o fotbal téměř nezajímám, toto jsem si zapamatoval výrazně. Je ale až neuvěřitelné, co lidi dokážou zkomolit:)

1 0
možnosti