Diskuse

Perný den

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

tojsemjanety

24. 4. 2009 19:09
Perný den

Jak ho máte často?Vyměním s vámi vaši profesiv za svou profesi zdravotní sestry.Tam se nedají odložit balíky na další den.Vše se musí udělat precizně a bez chyb přesně v daném čase.Je vidět, že práci si neumíte zorganizovat a ještě si zde stěžujete.Běžte dělat něco jiného, na co byste měl.Docela jste mě naštval.S poštpu nemám moc dobré zkušenosti a toto mě docela dost dorazilo.!

0 0
možnosti
J

J.P.

24. 4. 2009 23:21
Re: Perný den

:-)Perné dny jsem na poště zažíval docela často. A já už na poště naštěstí nepracuji. Já jsem se snažil zorganizovat si práci, jak jen to šlo nejlépe. Je mi líto, že jsem vás naštval. Poštovní realita byla bohužel taková, jaká byla. Třeba jednou někdo napíše knížku Poštovní úřad po Česku.

0 0
možnosti
R

rojack

24. 4. 2009 11:39
když si stěžuji na plat

Tak tam přece nebudu dál dělat a hledám si lepší místo, ne???

A mimo jiné, to, co píšete, je sci-fi. Marně vzpomínám, kdy jsem dostal doručen balík domů. Před několika lety? Jinak stále jezdím na hlavní balíkovou poštu, což autem je mimo špičku asi hodinka času, ti co musí MHD to mají jako půldenní výlet. A to jsou třeba malé balíčky jako kniha apod. Tak mi vysvětlete ten systém. Které balíky se vlastně vozí do bytu?

0 0
možnosti
J

J.P.

24. 4. 2009 11:59
Re: když si stěžuji na plat

:-)Víte kolik lidí v minulých letech kvůli platům odešlo z pošty? Bylo jich hodně. Já jsem byl hloupý, že jsem na poště zůstával tolik let. Rozhodně zde nepíši žádné poštovní sci-fi. Já jsem tu poštovní realitu zažil, vy nikoliv. Je smutné, že jste po několik let nedostal zásilku, i když jste byl k zastižení doma. Já jsem se snažil doručovat, co nejlépe, aby na mne žádné stížnosti nebyly. Ale ani těm jsem se nevyhnul. A ono asi není pošťáka, na kterého si někdo nestěžoval. Pokus o doručení by měl být učiněn s jakoukoliv zásilkou. A vzpomínám si dokonce, že pošta má nebo měla nějaký minutový limit na doručení jedné zásilky. Tohle je moc hezká teorie, která však v praxi prostě nefunguje. Hodně záleží na tom, jak je který pošťák svědomitý, jestli zná dobře rajón atd.

0 0
možnosti
JB

pegaska

24. 4. 2009 10:52
Současná pošta

Současná pošta se neobtěžuje doručovat. Jednoduše hodí lísteček "vyzvedněte si" nebo "zažádejte o doručení". Vzhledem k nepředvídatelnosti pokusu doručit stran pošty je bezpečnější si pro ten balík zajet.

0 0
možnosti
J

J.P.

24. 4. 2009 11:06
Re: Současná pošta

I to se bohužel stává, ale někdy nastane taková situace, že kvalitně doručovat prostě nejde. Moc dobře si pamatuji, jak jsem odcházel z pošty i několik týdnů v kuse skoro každý den i několik hodin po skončení pracovní doby. To bylo šílené, protože jsme dělali maximum. My jsme měli oficiálně pracovní dobu od 7:00 do 15:00. A mnozí přicházeli do práce už před šestou ráno a z ní docházeli třeba v šest, v sedm večer. A to se dělo třeba  od pondělí do pátku. A následující týden nastalo to samé. A když tohle zažíváte delší dobu, a ještě  dostáváte mizerný plat, tak je to na zbláznění.

0 0
možnosti
P

pokrokovesmyslejici

24. 4. 2009 10:28
člověče

...trochu mi vrtá hlavou, proč děláte pošťáka, dělejte něco pořádnýho probůh.R^

0 0
možnosti
J

J.P.

24. 4. 2009 10:34
Re: člověče

:-)Na poště už nejsem. Bylo mojí chybou, že jsem byl na poště tolik let,  až do hořkého konce. Ale nejsem jediný, kdo má takovouhle zkušenost.

0 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1129x
Jsem jen jeden z těch mnoha, co píši a fotografují.