Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Konstrukter

7. 2. 2010 22:56
skandál

Naopak vážený pane, skandál kolem fotovoltaiky je pořád ještě malý, než by si ten problém zasloužil. Protože se jedná o největší porevoluční průser, mnohem větší než nějaké LTO... A pokud se to včas nezastaví, tak budeme dalších 20 let platit spekulantům z celé Evropy ročně těžké desítky miliard korun, jen kvůli blbosti našeho slavného MŽP a poslanců.

0 0
možnosti

tolan

7. 2. 2010 23:53
Re: skandál

Souhlasím a podobných pomníčků pomáhal M. Bursík budovat hafo.

On a jeho Kaťuša se skutečně nesmazatelně podepisovali a přispěli k očekávanému, alespoň doufám propadu zelených ekoteroristů fanatiků a těch je bohužel ve SZ většina.

Rv   EU   Rv

0 0
možnosti

Paeris Kiran

7. 2. 2010 22:55
Někde se ta energie vzít musí...

Voda je na nic, přehrady jsou mnohem větší ekologická katastrofa než uranový důl (asi cokoli je větší katastrofa než uranový důl vzhledem k tomu že jsou hlubinné.)

Když se podívám na to kolik lesů zmizí jenom jako "biopalivo" proto aby sme nemuseli vykutat trochu uhlí na jednom místě tak bych nejradši ty limity prolomil ihned.

Vítr a slunce jsou krajně nespolehlivé zdroje energie kterým chybí jak výkon tak stabilita výroby která v podstatě nejde rozumě naplánovat ani 24 hodin doředu.

Lidstvo nic lepšího než uran, uhlí a ropu nemá. (V tomhle pořadí je to na výrobu elektrické energie). Můžete si doufat v nějaké nové technologie ale dokud nebudou skutečně vyvinuté tak se s nimi v plánování nesmí počítat.

Vymyslete jak za rozumnou cenu vyrobit dostatek megawatů bez uhlí a uranu a můžeme se bavit o neprolomení limitů. Ale v dnešním stavu to stejně bude muset tahle republika udělat.

0 0
možnosti

cenzuraslova

7. 2. 2010 22:24
Milá odbornice na biomasu - moje ŽAKO :

Na ovčany musíme SILOU ! Hezky pod rouškou ksindlzákonů vyregulovat z kůže a zavést bursíkovné na čem se dá ! Však my ovčanům ukážeme !! Silou ŽAKO, SILOU !;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1272x
Píšu slova, věty, sem tam i souvětí...