Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

MoMo1000

11. 11. 2009 15:26
Bohužel...

Národ český má v sobě jednu úžasnou vlastnost (samozřejmě jako všude se najdou vyjímky) - úspěch se nevyplácí, průměrnost ano. Když je např. v USA někdo reálná špička, zbytek ho podpoří a on je "vytáhne" vejš. V ČR ho zbytek stáhne k sobě do průměru...

0 0
možnosti
JC

Mr-Rubikon

9. 11. 2009 6:53
No, nevím, zda jde o "zdravé" sebevědomí

v případě postu eurokomisaře, když jsem zhlédl jaké příjmy a doživitní prebendy eurokomisař má... S tím tvrzením bych byl. pane blogere, velice opatrný.... Jako u všech vysokých funkcí které jsou obsazovány nedemokraticky, jmenováním.

0 0
možnosti
Z

Zapata

8. 11. 2009 21:27
Nevím, jestli zrovna Švejnar,

je tou nejvhodnější osobou, která by měla zastupovat ČR. Nic proti němu, ale takhle se přece politika nedělá. Tohle mi přijde jako tahání králíků z klobouku. Když chce zastávat jakoukoliv funkci za ČR proč se tu neangažoval už dřív? Vždyť to je politicky naprosto neznámý člověk. Dobrá, profesor, ale jaké jsou jeho další schopnosti? Podle mně osoba naprosto slabá, lépe hledat dále v domácích vodách, že je u nás schopných lidí fůra je vidět např. na našem současném premiérovi. Před rokem bycho si klepali na čelo, nějaký Fišer a jaké je to dnes.

0 0
možnosti
HP

DollyBastard

8. 11. 2009 21:41
Re: Nevím, jestli zrovna Švejnar,

No ale to říkáte teď, když jsou za Fischerem nějaké výsledky. Když byl nominován, věřím, že spousta lidí si říkala "kdo to je?", "co dokázal?"

Pan Švejnar určitě nežije ve vzduchoprázdnu, něčemu se dozajista věnuje, politicky ale ještě nic nedokázal, protože k tomu nedostal prostor. Možná, kdyby se stal prezidentem, že jsme teď tady na něj pěli chválu. Během předsednictví by opozici nepomáhal se svržením vlády a Lisabon by ratifikoval né s hrozebným pozdviženým obočím, ale naopak s řádným vysvětlením, co pro občany ČR Lisabon znamená.

0 0
možnosti
MN

Ewerell64

8. 11. 2009 19:58
Ono to s tou závistí je trochu složitější...

Ano, češi jsou národ závistivců, o tom není pochyb. Ale hned na druhém místě jsou i národem nafoukanců. A nejvíc se nafukují ti co závidí. A tak si někdy říkám, jestli ta závist a nafoukanost nejdou ruku v ruce. Zkrátka někteří emigranti přijedou, byli v zahraničí úspěšní, dobře, ale hned začnou nás domorodce poučovat, že tohleto ve Státech se dělá tak a tak a že my jsme tady sto let za opicema atdatd. A z toho potom plyne ta nevraživost vůči nim. Neříkám že to tak dělají všichni, ale někteří ano a možná si to třeba ani neuvědomí, že působí arogantně...

Zkrátka není to tak černobílé jak se na první pohled zdá!

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

8. 11. 2009 20:05
Re: Ono to s tou závistí je trochu složitější...

R^

0 0
možnosti
Z

zcek

8. 11. 2009 19:52
ještě

Ještě se naučit, kdy se píše velký č ve slově český a jak se píše jméno premiéra a to zpílání vypilovat a bude to dobrý:)

0 0
možnosti
AR

Don don

8. 11. 2009 20:03
Re: ještě

kozel zahradníkem - Zpílání? Cha cha Rv

0 0
možnosti
JD

maudite

8. 11. 2009 19:51
Koukej

emigrovat. Nic nezmenis a v cesku to pujde uplne na buben. Jsi mladej a venku se ti bude zacinat lehce, zvladnes to.

http://www.cic.gc.ca/english/index.asp

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

8. 11. 2009 19:42
Zpocatku jsem si rikal...

...ze ten clanek bude zase nejaky ublizenecky blabol, po precteni vetsi casti jsem zjistil, ze s nim souhlasim a kliknu na karmu, ale po precteni posledni casti  jsem si to rozmyslel. Proti Svejnarovi nemam vubec nic, povazuji ho za vzdelaneho cloveka v jehoz charakterove strance nevidim zadne zavady, ale na druhou stranu ho prilis neznam. Nikdy jsem se o nej blize nezajimal a neprecetl jsem o nem toho zrovna mnoho. S cim ale nesouhlasim je to, ze u nas nemaji sebevedomi ci dokonce vylozene namysleni lide na ruzich ustlano...Vzdyt to neni pravda! je spousta pripadu, kdy vylozene namysleny clovek, ktery poradne ani nic neumi, to dotahl tam, kde by se v zadne jine spolecnosti nedostal. A co se tyce zminky tech souteznich poradu, kde lidi posilaji sve hlasy, tak v tech to plati samozrejme take, byt je zrovna moc nesleduji...Pamatuju si namysleneho hlupaka - Vladka z VV a jiste bych nasel i jine, kdybych tyto veci sledoval.

0 0
možnosti
I

ivabublan

8. 11. 2009 19:35
karma

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1272x
Píšu slova, věty, sem tam i souvětí...