Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jaruca

24. 5. 2010 20:28
Vyjádřil jste to naprosto přesně

raději jsem nekoukala, když se dívám, dostaneme gól a nemohla jsem riskovat :), držela jsem pěsti a stačilo. Kouknu na záznam.  Pan Holík je profík a ví o čem mluví, na rozdíl od těch mudrlantů, co možná ani nestáli na bruslích, už jsem v klidu, ty zasvěcené soudy a dohady, to bych snad úplně zakázala, na druhou stranu aspoň uvidíme a uslyšíme, jak se budou kroutit nýčko. Nejvíc to přeji Jardovi Jágrovi, protože je na něm vidět všechno a je pro kluky tím, co táhne správným směrem, mám z toho dobrý pocit.

Politika jiná nebude, i kdybychom si to všichni přáli. Nemohou se dohodnout dva, jak chcete aby se dohodli tři ?

Děkuju, příjemné počtení.

0 0
možnosti
K

kevinbb

24. 5. 2010 17:22
Absolutne

nejsem zastance p. Paroubka, ale kdyz pisete o sportu, tak by jste nemel do toho plect politiku i kdyby jste mel stokrat pravdu.

Z tohoto duvodu vam nemuzu dat karmu kterou jsme chtel dat.

Rv

0 0
možnosti
J

jural

24. 5. 2010 13:17
????

Jojo, politika a sport, to je vzdycky na houby. Zrovna jako tento clanek.

Paroubek je sice vul, ale zkusil jste se vubec nekdy nejakeho cizince z EU zeptat, jestli vi neco o tom, ze bylo nejake ceske predsednictvi EU a jak probihalo? V normalnich zemich totiz politika obcany zajima jeste mnohem mene nez v CR, ba co vic tim mene je zajima, jedna - li se o politiku imaginarni - evropskou.

0 0
možnosti
R

Rilian

24. 5. 2010 13:25
Re: ????

Co tím chcete říct? Že to, co udělal Paroubek, obrazu naší země prospělo? Sám asi víte, že rozhodně ne. A argumentovat, že "obyčejné lidi to nezajímá" může jen ten, kdo je sám ignorant.

0 0
možnosti
D

dar.p

24. 5. 2010 13:10
karma

poslední odstavec sedí na 1000%. S Paroubkem nevyhrajeme nikdy nic. Paroubek totiž nepřihrává. Pokud nedá goly on, tak nikdo..

0 0
možnosti
  • Počet článků 257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2304x
Moje krédo je podle NZ, listu Filipským 3,14: "Běžím k cíli, abych získal nebeskou cenu, jíž je Boží povolání v Kristu Ježíši."