Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

maxas

20. 2. 2011 6:15
Hlavní škůdce a nepřítel,

severoafrických národů není ani Mubbarak ani žádný jiný vládce, ale Islám, přesněji jeho důsledek - nekontrolovatelná porodnost a následné přelidnění. Velmi naivní jsou představy revoltujících, že po pádu té které vlády se v jejich zemích začne šířit blahobyt a spokojenost. Svou revoltou dosáhnou pouze toho, že jejich hospodářství ještě více poklesne, turisté a zahraniční investoři utečou a domácí kapitál se odlije jinam.V souhrnu valná většina z nich si velmi pohorší. Ale zoufalí lidé dělají zoufalé činy, nepřemýšlejí, jsou pod vlivem emocí, a jinak to ani nedovedou. Jejich situace je v principu neřešitelná hlavně ne dlouhodobě.

Hromadný exodus, hlavně do Evropy již započal (Itálie požádala o urychlenou pomoc EU při deportacích tisíců tuniských nelegálů minulý týden), a bude se zvyšovat, konflikty stupňovat a blížící se konflikt civilizací bude dostávat poněkud ostřejší kontury. Omezení islámské porodnosti nepřipadá v úvahu a jiné pokojné řešení není. Co naplat. 

0 0
možnosti
OS

OSLO

19. 2. 2011 19:07
Prosím vás, o jaké morálce tady mluvíte?

O té pokrytecké křesťanské ? Podívejte se na katolíky v Polsku, Itálii, USA, Španělsku aj. V čem jsou lepší než židé, pravoslavní, protestatnti, islamisté? Všude samý krucifix, Bible, Korán, Talmud, procesí a mše a vedle toho zloději, vrahové, násilníci, úchylové a podvodníci. Války, násilí, rozvrácená manželství, pedofílie, dětská pornografie, sadismus, zneužívání dětí, drogy. Jedni s Biblí v kapse usedají do tanků, druzí se 5x denně modlí a pak před kamerou zařezávají lidi jako dobytek. Se svojí morálkou vyrazili Evropané do světa a ohněm a mečem rozvrátili tisícileté říše. Nebo se tu mluví o morálce politiků, kteří vodu kážou a víno chlemtají? Kolik těch morálek, kromě té paní Dulské, vlastně máme? Asi jak se to komu hodí do krámu.

0 0
možnosti
PH

kostej_

20. 2. 2011 2:59
Re: Prosím vás, o jaké morálce tady mluvíte?

Máte nějaké statistiky nebo jen tak brbláte?

0 0
možnosti
K

kaktusak

19. 2. 2011 18:19
My ateisté si úroveň morálky nesnižujeme,

ale zvyšujeme, ve srovnání s Desaterem.

0 0
možnosti
R

Rilian

19. 2. 2011 18:23
Tak to prosím rozveďte, jak...

...jste vy ateisté (resp. komunisté - viďte kaktusáku) zlepšili obecnou morálku. MP

0 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

19. 2. 2011 18:10
je křesťanská společnost nadřazena

a) společnosti kde lidé v boha nevěř í  ?                                                                                  b) islámské společnosti?

c) budhistické společnosti?

d) šintoistické společnosti?

e)judaistické společnosti?

Odpovězte ANO/NE- jelikož neodpovídáte, je mi odpověď jasná. Jediná odpověď NE bude možná v případě e- židy máte rá totiž rád.

0 0
možnosti
R

Rilian

19. 2. 2011 18:29
Biblická odpověď je jasná:

List ap. Pavla Římanům, druhá kapitola:

Bůh nikomu nestraní. Ti, kteří neměli zákon a hřešili, také bez zákona zahynou; ti, kteří znali zákon a hřešili, budou odsouzeni podle zákona. Před Bohem nejsou spravedliví ti, kdo zákon slyší; ospravedlněni budou, kdo zákon svými činy plní. Jestliže národy, které nemají zákon, samy od sebe činí to, co zákon žádá, pak jsou samy sobě zákonem, i když zákon nemají. Tím ukazují, že to, co zákon požaduje, mají napsáno ve svém srdci, jak dosvědčuje jejich svědomí, poněvadž jejich myšlenky je jednou obviňují, jednou hájí.

0 0
možnosti
OS

OSLO

19. 2. 2011 18:02
Pěkný a poctivý článek.

O možném přívalu obyvatel z těchto a dalších afrických států a nutnosti EU se na to připravit, jsem psal již v prosinci. A jako vždy, když někdo není povinně optimistický, byl jsem vhozen na hranici. Lidé prostě nevěří, že by se TO mohlo stát. Jako když ve třicátých letech levice varovala před Hitlerem, tak byla obviněna z paniky, rozbíjení státu a bolševismu, a kdyby snad fašisti přece jen přišli, tak je uplácáme kšiltovkama. V této souvislosti mě napadla otázka: jakpak jsme vůbec připraveni na mobilizaci a případnou obranu? Stačí členství v NATO?

0 0
možnosti
K

kaktusak

19. 2. 2011 18:20
Re: Pěkný a poctivý článek.

Členství v NATO je na škodu.

0 0
možnosti
K

Kozel_

19. 2. 2011 17:44
Jde v islámu (prvotně) o pokrytectví ?

Pokrytectví, tím chápu jednání lidí, kteří předstírají určité morální kvality, ale ve skutečnosti ty vlastnosti nemají. Neboli, ti lidé se chovají zcela jinak, když je někdo vidí a kde je někdo nevidí, nebo je vidí známé okolí (manželka), tam najednou se chovají zcela jinak. A to dvojí jednání mám spojené s cílem klamat druhé, předstírat, že jsem někdo, kým fakticky nejsem.

V islámu jde spíš o prostý strach. Lidi nekradou proto, že by chtěli ostatním ukázat své kvality, prvním motivem je strach z useknutí ruky. Lidi neciziloží proto, aby měli chválu od druhých, jak jsou dobří. Hrozí tu trest smrti ukamenenováním. Pokrytectví se tak netýká většiny řadových muslimů, ale spíš nějakých vůdců, kteří předstírají svoji ušlechtilost. Život v islámu mi přijde trošku podobný životu za socialismu - lidi se bojí udání, určité věci dělají proti svému přesvědčení či zájmu, motivem je obyčejný strach z trestu. Za socialismu tu taky nešlo o pokrytectví (u vůdců ano, např. předstíral se zájem o potřeby

0 0
možnosti
K

Kozel_

19. 2. 2011 17:48
Re: Jde v islámu (prvotně) o pokrytectví ?

lidí), jen o obyčejný strach z trestu či jiných následků. Pokrytecký byl systém ve své podstatě - komunistické doktríně jde údajně o blaho lidí, v reálné situaci tu je přesný opak. U islámu myslím podobně.

U křesťanství či judaismu se pokrytectví netýká učení, to je dobré. Týká se výhradně jednotlivců, kteří předstírají, že jim jde o plnění přikázání, ve skutečnosti jim jde o uznání od druhých lidí. Tito lidé z trestu (od Boha) naopak ani nemají, protože jinak by určité věci nemohli dělat.

Zcela určitě si ale myslím, že komunismus i islám jsou systémy založené na přetvrářce a lži.

0 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

19. 2. 2011 17:23
a vy zas věříte v nadřazenost křesťanství, že?

0 0
možnosti
N

novitajteda

19. 2. 2011 17:10
rozhodne nemame duvod si sypat popel na hlavu

To delaji predevsim vymasteni levicaci.Porad jak jsme zli,jak jsme zkazeni,jak jsme vsem kolem jenom ublizovali a kolonizovali a jak moc pry vsem dluzime.K tomu pridavaji silene vize o prekonanem systemu hranic,statu a narodu za jedinym ucelem:

Totalni destrukci zap spolecnosti a predevsim porazka jakehosi kapitalismu,ktery povazuji asi podle kavarenskeho zvanila s nacpanym panderem Marxe za uhlavniho nepritele.Ke zminene sebedestrukci pouziva zapadni levice vse nicici a pozirajici islam,ktery tak vydatne podporuje a bez ktere by nemela tato ideologie v zap svete nadej na realizaci.

Vsechno je uplne jinak,vsechno je ulpne naopak.Kapitalismus neni system,ale prirozena soucast systemu a soucast svobody.levice se snazi porazit "kapitalismus" a porazi svobodu.Zap svetu vladne levice a proto se zakonite fasizuje.

Zap spolecnost je bezpochyb i se svymi chybami ta nejdokonalejsi a nejvyspelejsi a jeji srovnavani s islamem je tak absurdni,jako srovnavani neandrtalce s kosmonautem.

0 0
možnosti