Změna postavy za 30 dní

Abyste se sebou něco udělali a následně v tom pokračovali, potřebuje váš organismus 30 dní. Musíte je ale vydržet. Zkuste to, výsledek za tu dřinu fakt stojí.

Změnit postavu za jeden měsíc lze, jen se musíte naučit správně jíst - hlavně bílkoviny a zeleninu.

1. Každé jídlo musí obsahovat bílkoviny a zeleninu. Důležité je jíst každé 4 hodiny po celý den.
2. Po cvičení se vždy najezte
   - do 15-20 minut - sacharidy (ovoce, hroznový cukr, bebe sušenky..)
   -  po 45 - 60 minutách - bílkoviny (ryby, maso, proteinový nápoj, tvaroh..)
3. denně si dopřejte 1-2 lžičky lněného nebo mandlového oleje (nakapat na zeleninu)
4. denně vypijte 2 litry vody a 0,4 dcl zeleninové štávy se zázvorem
5. vítány jsou zeleninové či masové vývary

Bílkoviny jsou:
luštěniny, tofu, tvaroh, jogurt, mléko, kefír, maso, ryby, vejce, oříšky

Sacharidy jsou:
celozrnný kváskový chléb, žitný knackebrot, rýže natural, celozrnné těstoviny, brambory, celozrnný kuskus, červená čočka, fazole, cizrna

Jelikož každé jídlo musí obsahovat i zeleninu a každý den by se měla vypít i zeleninová šťáva, lze to doplňovat produktem Euniké Red, který má vše zastoupeno (bílkoviny i zeleninu) a doporučuji si to dávat ráno, v poledne a večer po jídle. Euniké Red mám v prodeji, viz: http://www.shopeek.cz/shopeek/eshop/0/3/5/370-EUNIKE-RED-dezintegrovana-ceska-rasa-chlorella-vlaknina-kotvicnik
Muži mají svou variantu v Euniké Blue, viz: http://www.shopeek.cz/shopeek/eshop/0/3/5/371-EUNIKE-BLUE-dezintegrovana-rasa-chlorella-kotvicnik-L-arginin.

Výrobky, které obsahují extrakt z kotvičníku, přímo stimulují hladinu testosteronu. Vyšší hladiny testosteronu znamená větší rozvoj svalové hmoty, zlepšení regenerace a svalové vytrvalosti a napomáhá vyrovnávat optimální poměr mezi svalovou a tukovou tkání. Mimo jiné je zde namíchán s dezintegrovanou chlorellou z Třeboně, která zase umí plno jiných kousků. Osobně totiž zeleninu moc nejím, takže kdo je na tom podobně, Red a Blue mu to vynahradí a organismu nic nebude chybět.

A teď k formování postavy.
Nejrychlejší a nejúčinnější cesta je s cvičebním programem Jillian Michaels.


Než s programem začnete, vyfoťte se. Na váhu zapomeňte, ta vás opravdu zajímat nemusí. Důležitým měřítkem je oblečení. Po 30ti dnech si porovnáte stav na začátku a na konci. A věřte, že si tělo zvykne natolik, že v tom budete chtít pokračovat.

Cvičení je cca na 25 minut, takže se to dá. Chce to jenom pravidelnost a výdrž!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Radka Pilna | čtvrtek 14.8.2014 22:44 | karma článku: 5,75 | přečteno: 982x