Živý a opravdu účinný kolagen - kde ho sehnat nejvýhodněji?

Velmi cenný a opravdu účinný kolagen se podařil biochemické firmě v Polsku. Ať už jsou Poláci u jiných výrobků nepoctiví, tak v oboru s tzv. živým kolagenem jsou na prvním místě.

Několik let ho nabízím v eshopu a tak vím, jak lze sehnat napřímo od výrobce.

Přírodní kolagen od Inventia (tropokolagen) rozhodně nelze srovnávat s jinými kolageny na trhu. Ty se jen snaží svést se na úspěšné vlně polských vědců. Chybí jim však to podstatné - technologie, díky které zůstane obsah doslova živý a může dál v našem těle pracovat. A Poláci to moc dobře vědí, takže si tuto technologii zpracování nechali patentovat.

Proto nevyhazujte zbytečně peníze za jiné produkty a berte rovnou od zdroje. Hlavní sklad výhradního distributora společnosti Inventia umožňuje zajímavé slevy. Je však potřeba učinit první nákup tak, abyste dosáhli přesně takové slevy, jakou si chcete do budoucna zajistit. Na první nákup lze získat slevu 10%, a to přímo u hlavního distributora ZDE.
Nemusíte mít obavy, že se k něčemu upíšete. Jde o systém pro prodejce, který však může využívat i zákazník.

A jen ve stručnosti, s čím se bioaktivní kolagen dokáže poprat

Po nanesení na tělo prostoupí kolagen pokožkou a následně se sloučí s lidskou bílkovinou, čímž podporuje tvorbu vlastního kolagenu. Je výborným nosičem kosmetických krémů a léčebných mastí do podkoží a znásobuje jejich účinnost. Výrazně omlazuje stárnoucí, stresovanou, povadlou a zašedlou pleť, vyhlazuje mimické vrásky, hluboké vyrovnává, zvlhčuje pokožku, znovu obnovuje její elasticitu, lehce upravuje pigmentaci kůže a působí na rozšířené póry.  Po nanesení na oční víčka a oční okolí částečně prostupuje oční sítnicí a odstraňuje otoky, váčky pod očima a přináší okamžitou úlevu únaveným namáhaným očím. Je vhodný i pro ALERGIKY.

Autor: Radka Pilna | úterý 18.9.2012 13:50 | karma článku: 14,16 | přečteno: 3928x