Vysvětlení pojmu dezintegrovaná Chlorella

Chlorella je pravou pokladnicí látek, které pozitivně ovlivňují náš organismus. Musí však být dezintegrovaná a nesmí být z Asie.

Česká řasa Chlorella SP je řasa s výjimečnými účinky. Nenápadná zelená mikroskopická řasa o velikosti červené krvinky v sobě ukrývá obrovský potenciál růstu a životodárné energie. Unikátní složení české Chlorelly SP pomáhá našemu organismu výrazným způsobem zlepšit a dále udržet výborný zdravotní stav.

Až 90% využitelnost díky unikátnímu procesu zpracování – dezintegrací

Nejvýznamnější vlastností české Chlorelly SP je její téměř 90% využitelnost. Využitelnosti bylo dosaženo unikátním procesem zpracování - dezintegrací buněk řasy. Buňku řasy si můžeme představit jako lískový oříšek, který všechny své výživné látky ukrývá uvnitř obtížně propustné skořápky. Náš organismus není přizpůsoben k tomu, aby trávicími enzymy narušil nepropustnou skořápku a využil cenné látky buněčného obsahu. Výzkumem se podařilo najít způsob, jak buněčný obal narušit (DEZINTEGROVAT) a tím dosáhnout dokonalého využití všech živin. Dezintegrovaná česká Chlorella SP je pravou pokladnicí látek, které pozitivně ovlivňují náš organismus!

Dezintegrace neznamená rozemletí

Proces dezintegrace u české sladkovodní řasy chlorella byl objeven českými vědci a spočívá ve využítí technologie, díky které se naruší fibrózní celuloza, která obklopuje jádro chlorelly. Díky tomu náš organismus dokáže všechny potřebné látky dokonale zpracovat. Dezintegrovaná chlorela rozhodně neznamená, že je mletá, Sladkovodní chlorella totiž rozemlít ani nejde, protože její konzistence je pudrovitého základu již od pěstování. Navíc mletím dezintegrace nedocílíte!

Jak tedy probíhá dezintegrace chlorelly?

Dezintegrace chlorelly je patentována. Pokud prodejce tento pojem u zboží uvádí, musí také prokázat, zda tomu tak skutečně je. Kmeny, které prošly patentovaným procesem, pocházejí z mikrobiologického ústavu Akademie věd v Třeboni.  Jde o způsob, kdy se pomocí speciální technologie proti sobě při tlaku až 600 atmosfér vrážejí buňky chlorelly. Jen díky tomuto procestu se dokáže narušit fibrózní celuloza, která jádro chrání. Díky tomu pak lze do našeho organismu vpravit vše, co chlorella v sobě od počátku nese. Pokud chlorella není dezintegrovaná, vše cenné z organismu odchází vylučovací soustavou. A za ty peníze by to bylo sakra málo muziky.

Silnější účinky díky technologii zpracování

Českou, světově uznávanou a velmi žádanou surovinu Chlorella Sp. ještě více povýšila česká společnost Queen Euniké, která ji zbytečně neničí zapékáním do tablet či lisováním za studena chemickými pojivy, ale zvolila tu nejšetrnější metodu v želatinových tobolkách, kam ji speciálním výrobním procesem dostane při maximálním zachování sterility prostředí. V tom jí pomáhá tým farmaceutiků, kteří obsah tobolek navíc mikronizuje. O procesu mikronizace jsem psala ve článku Mikronizace zlepšuje vstřebatelnost doplňků stravy i léčiv.

Lidová cenová politika

Asi byste čekali nějakou přemrštěnou cenu. Právě díky mikronizaci bylo umožněno nižší dávkování, které se odráží i na ceně. Ceny navíc klesají, viz. klubový e-shopu výrobce. Odpadá tak reklama, manažerské platy a přemrštěné marže dealerů. Zboží není nikde zbytečně skladováno a ke spotřebiteli jde doslova čerstvé!

Autor: Radka Pilna | čtvrtek 23.1.2014 1:34 | karma článku: 7,95 | přečteno: 1214x