Větší prsa bez chirurgů díky NO1 BUST!

Bez parabenů, bez hromonů, pouze díky přírodnímu složení zvětší krém No 1 BUST prsa až o jednu velikost již a 4 týdny. Tak se na to podívejme.

No1 BUST je krém na růst prsou, který tohle vše zařídí. Hlavní účinná látka jsou výtažky z kořene stromu Pueraria, které způsobují růst tukových buněk a tím i vlastní zvětšení prsou. V krému No1 Bust je bohatě obsaženo i 24karátové zlato.  Jeho vliv na organismus je známý již stovky let. Zlato zlepšuje mikrocirkulaci krve, působí jako účinný antioxidant, podporuje tvorbu kolagenu, odplavuje toxiny z pokožky a obrací průběh stárnutí. Díky němu se zvyšuje i účinek dalších ingrediencí, např. výtažek z kořene pivoňky. Ten dává pleti pružnost a napomáhá k i k vyhlazení strií. Světlice barvířská s vysokým obsahem kyseliny linolové stahuje póry a ozdravuje pokožku. Řada ovocných kyselin odstraňuje odumřelé buňky, tvoří kolagen a zvyšuje pevnost kůže. Zelený čaj, vitamíny A i C, citronový olej a další přírodní ingredience zajišťují přísun masivního množství antioxidantů, odstranění toxinů a přispívají ke zpevnění, projasnění, vyhlazení a omlazení pokožky. Krém No1 Bust je skutečným unikátem. 

No1 Bust vyrábí italská kosmetická společnost DiAngelo Cosmetics, která se už u klientek osvědčila sérem na řasy NO1 LASH, které je prodlužuje a zhušťuje díky nanopeptidům (sérum propaguje i Eliška Bučková) a 3-minutovým vyhlazovačem vrásek No1 LIFT.

Produkty zakoupíte zde s 10% slevou na www.shopeek.cz, pokud u objednávky uvedete "CHCI 10% SLEVU" :) Fakt, vždyť jde o můj eshop a já vám cenu upravím :)

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Radka Pilna | čtvrtek 24.4.2014 16:55 | karma článku: 8,02 | přečteno: 1504x