Vánoce 2014 - tipy na užitečné vánoční dárky

Hledáte dárky k Vánocům a narážíte na samé nesmysly? Nevíte, komu co nadělit? Zkuste se inspirovat zdravými, voňavými a zkrášlujícími tipy, rozdělenými podle věku a pohlaví.

Vánoční dárky pro děti

Předškoláci jsou dost často nemocní, školáci netrpěliví, studenti nervózní. Dárky, které jsem vybrala, jim dost pomohou. To platí i pro děti s různými diagnózami poruch. Obzvlášť u sportujících dětí rodiče zpomínají na doplnění látek, které dítě nadměrně spotřebuje při sportu. Také dětem s ekzémy, vyrážkami a různými kožními problémy může Ježíšek přinést něco užitečného a prospěšného.

Vánoční dárky pro ženy

Už někdy kolem 12tého roku se děvčata chtějí líbit. Proč jim nedopřát kosmetiku, která neobsahuje parabeny a  jejich pleti po žádné stránce neublíží. Slečny v pubertě tak mohou předejít i různým kožním problémům. Maminky jsou zase vyšťavené svými potomky, chybí jim energie, relax a čas na péči o zevnějšek. Co takhle jim nadělit něco, co budou stíhat i v domácím shonu? Tak nějak jsou na tom i podnikatelky a pracovně vytížené ženy. Vlastně tyhle kategorie řeší stejné vytížení, akorát v jiných oblastech. Ale i tak chtějí být krásné, mladé, plné vitality, voňavé a hlavně zdravé. U babiček v poslední době kromě pohyblivosti je řešena i mladistvost. A přitom to jde skloubit dohromady. U sportovkyň je zohledněna jejich aktivita.

Vánoční dárky pro muže

U mladých mužů nastupují první pokusy holení, u nichž následují různá poranění. Takový kolagenový balzám vyřeší zklidnění pokožky a zároveň i rychle zhojí různé ranky. Navíc si ho lze půjčovat v rámci rodiny, protože není specifikován na věk (ocení i ženy po holení :)). U tatínků předpokládáme, že potřebují být stále ještě výkonnými samci s předpokladem bezproblémové reprodukce. Manažerům se zas hodí síla, energie a duševní klid. Následky jejich stresujícího zaměstnání lze v pohodě zvládnout, proto i takové pomůcky najdete v jejich kategorii. Dědečkům jsme připravili něco pro srdíčko, klouby a prostatu. Sportovcům zase pro doplnění látek do namáhaných částí těla.

Vánoční dárky luxusní

Drahé jsou, účinné ale taky. Některé jsou i voňavé. Jiné rychle omlazují, doplňují životní energii a zdraví. Jsou i takové dárky, které zvětšují, omlazují, žehlí pleť i pokožku. Zvažte, komu je nadělíte Byla by škoda, aby je pak příjemce hodil do šuplíku a nepoužíval. To si je radši nadělte sami :)

Autor: Radka Pilna | středa 19.11.2014 7:00 | karma článku: 0 | přečteno: 359x