Přírodní kolagen Inventia® - aneb tropokolagen

Přírodní kolagen Inventia je neobvyklým kosmetickým přípravkem, díky kterému mohou ženy na celém světě zapomenout na problémy s pokožkou, s jakými se setkávají běžně při péči o svůj obličej i tělo.

Přírodní kolagen Inventia® v sobě ukrývá neobvyklou sílu neopakovatelného PŘÍRODNÍHO NATIVNÍHO KOLAGENU v jeho původní podobě trojité šroubovice, se kterou se nikde jinde nesetkáte. Určitě to není pouze další z výrobků s obsahem levného a málo účinného hydrolyzátu z bílkovin, ani jiná směs, která jen v názvu slovo „kolagen” obsahuje, aniž by s ním měla cokoli společného. Jako jediní na trhu vám nabízíme produkt, který obsahuje nejdůležitější bílkovinu pro lidské tělo – kolagen v jeho nezměněné podobě, identické s tím, který se přirozeně vyskytuje v našem organismu. Působení čistého preparátu nativních kolagenových bílkovin je nesrovnatelně širší a silnější, než u populárních výrobků dostupných na trhu, jako například zmiňované náhražkové hydrolizáty s minimální silou působení. Přírodní kolagen Inventia® dodává Vaší pokožce vše co potřebuje - „živý” kolagen (tropokolagen).

Toto výjimečné kosmetikum vzniká jako výsledek velice jemného a šetrného procesu. Skládá se sotva z několika komponentů, z nichž téměř 90 % bílkovinných složek tvoří nativní (přírodní, přirozené, nezměněné) kolagenové bílkoviny, které doprovází také velice cenný elastin. Neobvyklé složení doplňuje: kyselina mléčná, caprylyl glykol a specialně pročištěná voda. Výběr těchto složek není v žádném případě náhodný. Všechny složky plní nesmírně důležitou roli v boji s problémy pokožky v každém věku. Díky unikátnímu složení se Přírodní kolagen Inventia skvěle ověřil jak v péči o mladou pokožku, tak i zralou. Mladým zajišťuje skvělé zvlhčení a dovoluje na dlouhá léta zachovat třpytivý vzhled. Pro starší je podporou při snaze o udržení mladistvé pevnosti pokožky a významně napomáhá vyhladit vrásky. Přírodní kolagen Inventia také dovoluje získat žádoucí obrys obličeje a udržet ve formě ochabující tělo. Přírodní kolagen Inventia významně vylepšuje vybarvení pokožky, díky čemuž činí dojem zdravější a „lépe odpočinuté”.

Působení Přírodního Kolagenu Inventia bylo mnohokráte ověřeno v nezávislých výzkumných laboratořích na skupině žen v nejrůznějším věku. Již po 14 dnech používání narůstalo zvlhčení v pokožce až o 35 % a celková pružnost 21 %. Vrásky se staly méně viditelnými až u 95%* účastnic. Také v případě nárůstu pevnosti obličeje 100% ze skoumaných osob potvrdilo nárůst tohoto parametru a téměř 70 % z nich dokázalo tuto změnu významě pocítit. Podobně si všichni testovaní všimli nárůstu vyhlazení svrchní vrstvy pokožky.

Díky neobvyklé obezřtnosti při výrobě Přírodního kolagenu Inventia bylo možno z jeho složení zcela eliminovat konzervanty. Také proto je tento produkt bezpečný při používání i pro osoby s citlivou pokožkou. Kromě toho, že je hypoalergický, zvyšuje odolnost pokožky na další dráždivé činitele vyskytující se ve vnějším přírodním prostředí.

Autor: Radka Pilna | pátek 17.4.2015 21:22 | karma článku: 5,63 | přečteno: 263x