Někteří prodejci chlorelly nám lžou!

Fakt mě štve, jak čeští prodejci asijských shitoidních produktů používají u chlorelly výraz "dezintegrovaná" a vysvětlují ho, že to znamená rozemletá a tím pádem ji naše enzymy umí zpracovat. Je to lež a za tu by si měli všichni sednout, protož tím degradují výzkum českých vědců, kteří dezintegraci vyvinuli a rozhodně neznamená, že jde o nějaké mletí!

V čem prodejci sladkovodní chlorelly lžou

1. LEŽ: Dezintegrace vzniká rozemletím
To je ta největší lež, jakou kdy prodejce může do světa vypustit. Sladkovodní chlorella se totiž ani semlít nedá, protože je sama o sobě jako pudr. Nebo vy snad umíte rozemlít pudr? Dezintegrace je technologický postup, který rozhodně nevzniká rozemletím. Více viz. Sladkovodní chlorella - proces dezintegrace - jak probíhá?

2. LEŽ: Nejlepší je rozemletá nebo v lisovaných tabletách
Rozemletá sladkovodní chlorella nemůže být nikdy, viz. bod 1. Možná tak mořská, ale tyto dvě nelze srovnávat. Pokud si kupujete dezintegrovanou chlorellu v původní, tedy sypké formě, tak díky kontaktu se vzduchem její účinky se zbytečně snižují. Proč? Protože ji již nechrání fibrózní celuloza. Pokud dezintegrovaná není, tak ji zase nedokáží naše enzymy zpracovat, takže víceméně neudělá to, co umí. Pokud je dodávána v tabletách, zde veškerý účinek zmizí při výrobě, neboť tablety se musí zapékat (fakt je nelze lisovat za studena, jak někteří tvrdí). Nejlepší forma je tedy dezintegrovaná chlorella v želatinové tobolce. Zde je jistota, že naše enzymy ji zpracují a navíc nedošlo ke zničení účinku při výrobě a následném skladování. V želatinové tobolce je totiž uchráněna.

3. LEŽ: Kvalitní chlorella je drahá
Není to pravda. Ceny jsou úmyslně navyšovány proto, že chlorella je hit a obchodníci chtějí vydělávat. Víc je však už nezajímá. Navíc distribuce produktů z Asie má i vysoké náklady spojené s dopravou apod. Další náklady naskakují kvůli distributorům, prodejcům apod. Když se však nakupuje přímo od výrobce, máte zaručeno, že tyhle všechny náklady nehradíte.

4. LEŽ: Nejkvalitnější je japonská řasa
Opět jde jen o nesmyslná superlativa. V Třeboni by mohli vyprávět, jak kvalitní kmeny sladkovodní chlorelly umí vypěstovat. Z Asie sem akorát taháme nesmyslné bahno, které se nedokáže vyrovnat účinkům, které objevili akademici věd ČR u české dezintegrované chlorelly.

Fakt mě mrzí, že plno lidí tupě hltá nesmyslné údaje, ale skutečná fakta jdou tak trochu kolem nich. A prodejci se v tom vezou, jen aby jim konta narůstala.

Autor: Radka Pilna | středa 6.2.2013 15:17 | karma článku: 19,87 | přečteno: 3957x