Muž s dlouhýma řasama jak mrkací panna

Když jste majitelem kosmetické firmy, měli byste jít svým zákazníkům příkladem. A klidně se jako muž nebudete stydět za dlouhé řasy.  

Jmenuje se Miroslav O. a sám na sobě demonstroval efekt séra na řasy No1 Lash, které jeho firma prodává 4 roky v 18 zemích. Za tu dobu se jich prodalo přes 30.000 kusů.

Rozhodl se sám na sobě odprezentovat reálný rozdíl "před a po", protože jako chlap neřeší, že má každé oko jiné a zákaznice alespoň uvidí reálný rozdíl. Žádné photoshopem prodloužené řasy krásné modelky, která má krásné řasy již od narození...

Proto si v posledních 3 měsících opravdu pravidelně - ráno i večer - natíral sérum pouze na jedno oko. Plný efekt je znát po 4-6 měsících, takže zde je výsledek zhruba poloviční aplikace.

Firma pana Miroslava je na českém trhu asi nejdéle stabilně působící značkou, která sérum na růst řas na přírodní bázi a bez hormonů nabízí. Ano, každou chvilku se objeví nějaká "novinka", která se tváří úžasně, ale stejně tak, jak rychle přišla - zase rychle mizí. No1 Lash sérum každých půl roku prochází řadou hygienických i zdravotních kontrol, protože jak v Česku, tak i v zahraničí jsou úřady v kontrole kosmetiky velmi důkladné, a to je dobře.

Tak co, zkusíte si vypěstovat i vaše řasy?

 

Autor: Radka Pilna | pátek 18.12.2015 18:21 | karma článku: 9,58 | přečteno: 266x