Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pro Polického, ty jsi fakt demagog. Je úplně jedno, jestli stát zaplatí za povaleče z Afriky 1050 euro plus další výdaje které jsou potřeba. Jsou to peníze, které stát vzal od ekonomicky aktivních lidí a vyhazuje je de facto z okna, namísto aby je použil pro mentálně a fyzicky postižené, na budování infrastruktury, investoval je do školství, na důchody apod. Nevím kolik odevzdáváš státu ty, ale u mě to činí 5 600, plus zaměstnavatel odvádí z mojí mzdy 9 800. To je 15 400 za měsíc a za rok to činí 184 800. A pak na poště potkávám v určité dny v měsící lidi, kteří nedělají a jdou si se složenkou pro sociální dávky. Přitom ty peníze by se daly použít mnohem účelněji. A to nepočítám co odevzdám státu na DPH, spotřební dani apod. Opravdu mám rád chytráky jako ty, kteří rádi pomáhají druhým, ale za cizíRv

10 2
možnosti
Foto

Pan Polický dal mínus, protože on a jeho rodina od státu notoricky, násobně více bere, než ta trošička, jestli vůbec něco, co dává. Typická pijavice, co nás, kteří ho živíme svými daněmi, poučuje a ještě nám nadává do extremistů a všelijakých fobů.

6 2
možnosti
Foto

Situace v italii je takova :

Na jednoho zadatele o azyl se vyda mesicne 1050 euro + veskere lekarske vysetreni zdarma a prednostne ... z toho dnes musi vyzit vetsina italskych rodin ... cca4 osoby ... imigranti tedy jako rodina ( 4 os) zde maji 4200 eur !!! Kolik evropanu ma tyto penize za mesic? Co se tyce lekarskeho vysetreni italu ... napriklad na eco-collor doppler se ceka ital priblizne 14 mesicu ... (v privatni lekarske sfere za 150 euro behem 3 dnu).

Mladicka nezamestnanost v italii je jiz nekolik poslednich let na 40% ! Italsky invalida dostava 290 euro ... po tom co velkou cast zivota platil dane ! Nelegalni, mlady, svalnaty africky pristehovalec sedi v hotelu za 1050 euro ... kde si stezuje ze wifi neni v pokoji ale jenom v hale a ze jidlo nechutna a obleceni neni znackove ... takto se chovaji uprchlici co utekli z hladu a bidy ??? To, ze nekoho u nas podriznou , okradou, zmlati a zmrzaci a casto znasilni ... za to asi nemohou, ze?... zrejme je to kvuli stresu a malo vitaciho elanu ?

Jiste je vam vsem jasne ze to co se deje je nekym organizovany business !

9 1
možnosti
Foto

Náklady na žadatele o azyl nejsou totéž co vyplacené dávky.

0 5
možnosti
Foto

To je zase demagogická slátanina.

1/Ti kdo dostali humanitarní ochranu či dočasnou ochranu jsou rovněž uprchlíky.

2/ Otázkou je kolik z těch co dosud neuspěli teprve uspěje-je to za rok 2016 a řízení trvá často i několk měsíců

3/ Italie má 60 milionů lidí. 24 000 chudáků opravdu není invaze.

0 19
možnosti
Foto

Tak co, už v Návojné nějaké máte? A hostíte je osobně?

5 1
možnosti
Foto

Z tohoto oficiálního přehledu vyplývá, že se jedná opravdu o invazi nelegálních imigrantů, kteří neutíkají z žádné války.

22 1
možnosti

J75a38r72a 15R22a46n35k

15. 6. 2016 2:41

Tak v Pakistanu se take vyhazuji do luftu, ale oficialne tam zadna valka neni, bohuzel - evropske zeme ignorovaly prvni navaly k brehum jizni Evropy uz v roce 2012, to uz byli take prvni utopeni a prestoze se USA i Kanada zajimaly o deni v Syrii, kde demonstrace proti Assadovi byly jim krvave potreny uz v roce 2011, Rusko a Cina po dalsi 4 roky vetovaly veskere resoluce ohledne Syrie v OSN. Kdyz se potom jako jediny politik z Evropy ozvala Angela Merkelova a rekla, nejak se o Vas postarame, opet se z toho udelalo, ze jim rekla, prijdte k nam, my Vas vitame. Ono to tak nebylo a ted se vsichni poti, a nekteri maniaci zde studuji koran a cituji ve svych blozich na iDnes. Koran mne nezajima, ale k lidskemu utrpeni nemohu byt ani slepa, ani hlucha.

Je jasne, ze vetsina techto mladych muzu bude vracena, ale stale jsou jeste 4 miliony Syranu sedicich jiz 4 roky v taborech sousedicich se Syrii a definitvne se nebudou vracet do zeme, kde vladne Assad..... a co ted?

2 18
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik