Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K54a14r14e24l 94Ř63e26p67k39a

16. 6. 2016 16:26

To je tak absurdní a zvrácené, že se tomu skoro nedá věřit... Na tom je vidět jak evropanům začíná docházet trpělivost. Pokud nezačnou politici opravdu řešit tuto krizi, není daloeko doba kdy se spustí opravdové nepokoje a výtržnosti plošného charakteru. Už nyní je třeba Palermo pod kontrolou uprchlických gangů...

4 0
možnosti
SK

Jó, s jídlem roste chuť.

0 0
možnosti
Foto

Pridavam video kde v tv programu ukazka toho jak se africane dozaduji smartphonu ... v rozhovoru co se jim nelibi, na prvnim miste povidaji ze nemaji wi-fi na pokoji ... vyhazuji obedy ... jen se podivejte na ty svalnate ubozaky, casto ve znackovem ... takto se chovaji uprchlici pred hladomorem ... http://www.video.mediaset.it/video/dallavostraparte/clip/le-richieste-degli-immigrati_554961.html

6 0
možnosti
Foto

Otazka je ... proc chteji byt nelegalni uprchlici ve velkych mestech ... v malych frakcich byt nechteji a na sardinii vubec ne ... no ono totiz velkych mestech lze navazovat kontakty ... pro ty co jim cesta byla zaplacena " jako spici bunky teror. org ... a pro ostatni ve velkych mestech kvete business v prodeji drog.

6 0
možnosti
JK

Na to je snadná odpověď. Buď jste si to vymyslela nebo to nebyli migranti, ale rodilí Sardinkové nebo křesťané ve středověku dělali horší věci nebo jste v životě migranta neviděla nebo v Německu uprchíky podporuje většina občanů!

1 12
možnosti
Foto

To myslite sarkasticky nebo doopravdy?

7 0
možnosti
Foto

Jen se podivejte na ten hotel s bazenem ... kolik lidi by si rado dopralo dovolenou na Sardinii a nemuze si to dovolit ... a to mluvim i za italy !

5 0
možnosti

Je možné, že takovéto multikulturní obohacení potřebujeme. Až jich tady bude dostatečné množství, tak zatočí s našimi vládnoucími mimoni, na které jsme krátcí.

0 0
možnosti
ŠM

vrátit nebo by carabiniérům mohly selhat pistole...

4 0
možnosti
Foto

Bohuzel policie ma velmi omezene moznosti a nas premier Renzi jste vice jejich pravomoce omezil a dale omezuje ... nicmene v Kalabrii (8.6.2016) se stalo, ze "carabiniere" Antonio Catalano pri zasahu pri rvacce mezi africany musel na svoji obranu jednoho imigranta zastrelit ... ten dotycny ho totiz napadl nozem a 3x bodl ... jednou u oka o které malem prisel !

1 0
možnosti
MT

Jiz brzo prichazi k domu blizko vas...

2 0
možnosti
Foto

Neradostné vyhlídky.

23 0
možnosti
JH

Jen se nebojte pane Hermánku, až nastoupí pan Polický, tak vám to vysvětlí. Pak se ty vyhlídky určitě zlepší. Hezký den

9 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik