Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tady zas máme od rána ve zprávách, že je v Německu přes půl miliónu vyhoštěných imigrantů, které ale nikdo nedonutí, aby se skutečně vystěhovali. Do toho Merkelová se slovy "No musíme jim skutečně začít zdůrazňovat, že se opravdu musí vrátit zpátky do svých zemí, jinak se nám bohužel nebude dařit pomáhat dalším, kteří opravdu pomoc potřebují".

Ptám se, když z toho dostávám záchvat smíchu já, jak to asi vidí ilegálové?

0 0
možnosti

M29i89l34a32n 98R63a82d76e30k

21. 9. 2016 21:43

jak to vypada dnes v Rime?

0 0
možnosti
Foto

Co se týče invaze je to opravdu hrozné ... imam Bergoglio (odmítám ho zvát papež František) zase perlil v Assisi ... prý terorismus není nic proti válce ... 3000 lidí zemřelo jenom toho 11 září ... nějak se mi do toho jeho Říma vůbec nechce ... on a Renzi tam tomu dávají na frak ... bojím se že přijdu o vzpomínky z doby kdy jsem tam skoro rok žila ... ( minulý rok jsem jela něco zařídit ... 500 km a hned jsem se odpoledne vratila zpět ... ach jo ...

2 0
možnosti

Ultralevičáci jsou ve vedení Evropy . A jejich anarchistický cíl z mládí se začíná dařit. Rozvrácení Evropy.

Je naprosto šílené jak jedním krokem za druhým ničí budoucnost ....

3 0
možnosti

Je to šílený. Ale nějak tomu úplně nerozumím. Jestli je ta studentka z Albánie, tak přeci nemohla požádat o azyl, ne? Maximálně tak o nějaké dlouhodobé povolení k pobytu. Stejně tak i její manžel. A pokud mají povolení k pobytu a zároveň nejsou žadateli o azyl, tak na nějaké sociální dávky nárok nemají. Nebo se pletu?

5 0
možnosti
Foto

Je to dcera legálních imigrantů, kteří již na území itálie jsou. Jde o to, že když si vzala krajana, který žil stále v Albánii, tak by měla být posuzována jako nová rodina ona a on ... a jelikož ona je bez příjmů a manžel také, dle zákona by to nemělo být možné. Bohužel soudce z levicového kraje interpretoval zákon tak, že vzal na zřetel výdělky rodičů té dívky. Jenže nikde není jistota, že oni o práci nepřijdou a že práci najde jejich dcera a skoro nulovou šanci má její manžel. Proto je ty rodiče jistě nebudou živit do nekonečna. A budeme je mít všechny na krku. V itálii máme 4 miliony nezaměstnaných italů !

8 0
možnosti

..... žišmarjá, když voni to tak chcou tak to maj mít !,- a když to jinde nechcou tak to taky mít nebudou,- ..... a Vy máte porád kam (re)emigrovat VEU!

1 0
možnosti
Foto

Snažím se informovat o tom co se děje tady proto aby se to nestalo i v čechách ... ono spousta věcí přijde tak, že o tom ani nevíte ... a najednou se všechno hroutí šílenou rychlostí ... mnoho italů se sebevraždí když už nemají práci, byt a stravu ... veškeré peníze jdou na příjem imigrantů ... ale jestli se v čechách dopustí příjem nelegálních imigrantů tak to bude i tam. Musíte bojovat za suverenitu státu, kdyby jste přijali euro tak se chudoba neskutečně zvýší ... stát bude krachovat úplně ... je třeba odejít z evropské unie. Ráda bych svobodně jezdila mezi oběma státy ... čechy mám stále ve svém srdci V

13 0
možnosti

Krasni imigranti na te fotce...samej Syran a Iracan...:-)

6 0
možnosti

Italský premiér si stěžuje, že mu nikdo nepomáhá vozit černochy do Itálie přes Středozemní moře. Je to blázen nebo si od nich slibuje, že budou dělat pomocné síly, které Talijáni dělat nechtějí? Ať s tím neotravuje nás, co je tady nechtějí.

8 0
možnosti
Foto

Jirko náš premiér je blázen, snažíme se ho dostat od koryta, ale drží se zuby nehty. Do itálie už afričany vozí lodě celé evropy ... nejvíce lékaři bez hranic a další organizace, frontex ... s nejíve snaživými nory, ale i irské, španělské vojenské námořnictvo ... všechny státy co mají lodě v evropě se na tom podílí ... i řekové ... vozí je pouze do itálie a to jistě jenom proto, že jim to někdo dovolí !

10 0
možnosti

Další důkaz, že pod zástěrkou "humanizmu" a "lidských práv" tu velkofinančníci prostřednictvím servilních politiků, soudců, intelektuálů a spol. systematicky devastují sociální stát a sociální smír, aby nás mohli lépe ovládat a udělat z Evropy "třetí svět" s nízkými daněmi pro bohaté a bez sociálních jistot. Imigrace je jen jedním z jejich nástrojů. Protože nemohou sociální stát zničit přímo, chtějí ho natolik zahltit a nahlodat zevnitř, až nezbyde, než ho výrazně omezit všem. Ve jménu humanizmu zničit lidskou důstojnost, ve jménu lidských práv pošlapat lidská práva..., to je cíl různých těch Sorosů, Clintonů a Merkelových, za vydatné pomoci idealistických naivků z řad extremní levice, umně manipulovaných dobře placenými intelektuály, profesory, neziskovkami, think-tanky a podobně.

13 0
možnosti

Nevím, zda je to takto, ale imigranty nevzdělané nebrat. Azyl jen je-li oprávněný a pak je vracet. Za válku si mohou v Sýrii sami její obyvatelé - jsou to šílenci. A my to máme za ně řešit.

6 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik