Nekontrolovaná nelegální imigrace = brutální násilí, vraždy a znásilnění

ITÁLIE : Nekontrolovatelná imigrace přinesla obávané brutální násilnosti. Napadení občanů za účelem krádeže či znásilnění a nebo jenom ze sadistické potřeby, jak na ulici tak i vniknutím do domovů obětí
Vrah, žadatel o azyl z pobřeží slonoviny co zabyl manžele Solano na Sicílii.

VIDEO: https://www.facebook.com/salviniofficial/videos/10154118813603155/ ...  pouze několik málo příkladů obětí násilí páchaného imigranty:

  1. Manželé Solano : důchodce podříznut žadatelem o azyl ( z Pobřeží slonoviny) a jeho žena umlácena, znásilněna a nahá vyhozena z balkonu.  Dcera obětí vypovídá: ujela jsem 1500 km abych viděla své rodiče ... ne živé, ale mrtvé, zmasakrované bestiemi !
  2. David Raggi 27 let : podříznut na ulici  rozbitou lahví od opilého maročana, nelegálně se zdržujícího na území  itálie ... měl nařízení opustit itálii, což neudělal.
  3. Pan Carmello: 84letý důchodce,  byl ve vlastním domě brutálně napaden a zmlácen maročanem pro 70 euro, ani tento neměl povolení k pobytu ...
  4. Stejně tak i pan Adriano:  důchodce,  kterému 2 cizinci , kteří vnikli do jeho domu, vyhrožovali nožem  ...
  5. Manuel 29 let: zmlácen a zraněn rozbitou lahví nelegálním imigrantem ze Senegalu, jenom proto, že mu řekl, aby nevykonával potřebu v parku před přítomnými rodinami s dětmi ...

 

Napadený důchodce Carmello.

STOP VLOUPÁNÍM, STOP NELEGÁLNÍM  IMIGRANTŮM, NÁSILÍ SE VYMKLO KONTROLE  !!!

NEKONTROLOVANÁ IMIGRACE = BRUTÁLNÍ NÁSILÍ

Každý den se to děje a stát své občany nechává těmto přivandrovalcům na pospas.

SEXUÁLNÍ NAPADENÍ :  je to nekonečný příběh, další znásilnění se odehrálo tento týden  v Chiari, v kraji Lombardia. Pachatelé jsou tři pákystánci ve věku od 23 do 26 let, žadatelé o azyl, hosté v bytech patřících městskému úřadu. Tito tři falešní uprchlíci znásilnili  22 letou dívku v parku. Dívka vše nahlásila na policii a dle fotografií násilníky identifikovala. Pro tyto imigranty se prostě nic nestalo , pro ně je toto jednání normální a nechápou proč, byli vzati do vazby ... no ještě tedy nevíme na jak dlouho.

V minulých dnech, stále v Chiari se odehrála další epizoda sexuálního zneužití. Tentokrát byl pachatelem 32 letý rumun, který se vkradl do příbytku 87 leté ženy, která v tu hodinu již spala. V kuchyni vzal velký nůž a donutil pod výhrůžkou smrti tuto ženu k sexuálnímu styku. Důchodkyně v šoku po jeho odchodu zavolala policii a tím se tedy podařilo násilníka  dopadnout.

Je jasné, že místních i evropských pobudů je více než dost a tak není opravdu akceptovatelné, aby se k nám dováželi další z afriky a středního východu !!! 

http://www.ilgiornale.it/news/politica/22enne-stuprata-parco-tre-richiedenti-asilo-1318468.html

 

immigranti

V Chiari ( BRESCIA)  se občané v domovech doslova zabarikádovávají, mají strach a žijí jako, když byl zákaz vycházení za války. Děti vycházejí pouze v doprovodu dospělých, kteří fungují jako osobní stráž !!! Chiari má něco málo přes 20tisíc obyvatel. Před několika léty to bylo klidné a pěkné městečko, kde se nic vážného nestávalo.

Dnes s velkou komunitou TŘÍ TISÍC IMIGRANTŮ se vše změnilo k horšímu. Tito imigranti jsou neintegrovatelní !!!

Jen v roce 2015 se krádeže zvýšily o 20%. To potvrdili i novomanželé, kteří se nastěhovali do domu u parku a za posledních 5 měsíců měli v domě zloděje 2krát.

http://www.ilgiornale.it/news/politica/lintegrazione-mancata-chiari-c-coprifuoco-ora-profughi-fanno-1318981.html

Autor: Monika Pilloni | pátek 14.10.2016 16:54 | karma článku: 42,35 | přečteno: 4443x