Nejnovější nápad EU týkající se imigrační invaze do Evropy

Uprchlíci ! Pokuta pro ty co je nebudou chtít přijmout Podle nových pravidel každá země jich může přijmout maximálně 150 % své kapacity , stanovená na základě HDP , počtu obyvatel a dalších možností, ostatní budou přerozděleni.

Evropská komise navrhla reformu " Dublinské úmluvy " pro příjem migrantů.

Reformu předloží členským státům příští středu . Podívejme se o co jde.  Každý z těchto států, jehož hranice imigranti překročí  jako první (jakýmkoliv způsobem) je zodpovědný  za jejich přijem , ale k vyvážení situace numerické nerovnováhy je určen  mechanismus přerozdělování mezi všemi členskými zeměmi. Podle nových pravidel každá země může pojmout maximálně 150 % své kapacity : ostatní budou přerozděleni .

Ale v podstatě , co by se změnilo  v případě, že  by plán vstoupil v platnost?  Členský stát bude muset zaregistrovat a identifikovat, každého kdo se zde objeví, až dosáhne 150% zavedené kvóty. Pak může být spuštěno jejich přerozdělení s ostatními zeměmi , které budou na oplátku povinni přijmout  tyto migranty. Pokud odmítnou , tak budou muset zaplatit značnou pokutu , mluví se o 250 tisíc eur za každého zamítnutého  uprchlíka. Výše pokuty se ještě může  změnit .

Čím dříve se dostaneme pryč z této evropy, tím lépe ! Tato evropa nerespektuje suverenitu jednotlivých států.

 

www.ilgiornale.it/news/politica/profughi-lultima-ue-stangata-chi-non-li-accoglie-1252890.html

 

Autor: Monika Pilloni | středa 4.5.2016 19:54 | karma článku: 38,53 | přečteno: 1424x