Na hřbitově je příliš mnoho křížů. Andělé a sochy světců imigranty obtěžují !

Kulturní obohacení Itálie si stěžuje  !!! Pákistánská skupina nelegálních přistěhovalců odmítá dělat menší pomocné práce na hřbitově, protože je tam mnoho křesťanských symbolů. Oni prostě nemohou všechny ty kříže snést !
Nelegální Pákistánci u Italských břehů.

Tito Pákistánci jsou ubytovaní v blízkosti toskánského města Lucca, v Torre del Lago.  

Nelegální imigranti  protestují, že je na hřbitově příliš mnoho křížů. Proto se rozhodli  v minulých dnech skřížit své paže na protest proti příliš mnoho náboženským symbolům přítomných na hřbitově, kde měly za pohoštění, kterého se jim dostává, udělat nějaké menší pomocné práce . Žadatelé o azyl si stěžují, že na hřbitově existují kříže, andělé a sochy světců, kteří je obtěžují. 

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/viareggio-qui-troppi-simboli-cattolici-profughi-scioperano-1287250.html

Místní radní, tenkrát při příjezdu Pákistánců řekl: "Budou se podílet na veřejně prospěšných pracích dle navrženého projektu spol. Sea". Tento projekt "po roce" definitivně selhal, protože tito imigranti stále ještě protestují proti našim náboženskýcm  symbolům. Odmítají dělat tuto práci a nečinně čekají na někoho, kdo  jim dá nové a méně nepříjemné úkoly.

http://www.ilpopulista.it/news/22-Luglio-2016/3045/-ci-sono-troppe-croci-nel-cimitero---protesta-dei-clandestini-a-lucca.html

Zde vidíme jak ta propagovaná integrace je stále více utopická. Možná by se měli tito imigranti měli nechat vydržovat  nějakou muslimskou zemí.

Autor: Monika Pilloni | pondělí 25.7.2016 0:52 | karma článku: 47,91 | přečteno: 25073x