Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To Hnutí 5 hvězd je opravdu neskutečná sešlost ... jsou naprosto nepřipravení, řekla bych, že mnoho jejich představitelů je až abnormálně dementních ... najde se tam pár lidí, kteří uvěřili , ale již jich za polední dva roky dost osob odešlo ... kdo na správnou a kdo na špatnou stranu. Toto hnutí se sformovalo za účelem destabilizace pravice ... do této doby většina členů ve sněmovně hlasovala pro návrhy vládnoucí strany, proti které naopak komik řičí na podiu a maže lidem med kolem huby. Historie hnutí je velmi podivná ... je zde spojení na firmu Casaleggio associati ... lobby pracující v oblasti informatiky a s bývalými členy jako Enrico Sassoon atd ... společnost zakladatele Gianroberto Casaleggio, kterou sdědil jeho syn Davide. Ne nahodou se objevuje v názvu číslo 5 ... zednářské číslo ... penta ... dokonce i ve slově hnutí je zvírazněnoá římská pětka (MoVimento 5 stelle) ... což můžete vidět například na znaku na wikipedii.

https://it.wikipedia.org/wiki/Movimento_5_Stelle

Za tímto podivným spolkem, který slibuje chudým peníze bez práce, člen Sibilia svatby i ve více než dvěma partnery jakéhokoliv pohlaví a to i třetího druhu ... je hierarchie a boj o mamon a moc.

1 0
možnosti
PB

.... jak stát dokáže uštrykovat zákony sám proti sobě a svým lidem,- .... fascinující !

4 0
možnosti
JV

Jak je vidět, ty poblblé a nové, ještě blblejší partaje jsou ne jenom u nás.;-(

3 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4740x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik