Další vylodění nelegálních imigrantů za mrtvolného ticha italských médií !

16.03.2017, SICÍLIE, přístav Augusta: vyložení nelegálních afrických imigrantů proběhlo za CELONÁRODNÍHO TICHA všech médií a příslušných institucí !!! Nebýt toho, že každý den kontroluji pohyb plavidel NNO, tak se nic nedozvím !!!

 

DOVOZ IMIGRANTŮ.

Další vylodění nelegálních imigrantů za mrtvolného ticha italských médií !!!

 

Dnes ráno, okolo deváté hodiny připlula do Sicilského přístavu Augusta loď GOLFO AZZURRO tentokrát pod vedením neziskovky se sídlem ve Španělsku - Proactiva Open Arms . 

Nebýt toho, že již od 1 března několikrát denně sleduji pohyb lodí NNO, vůbec bych nic nevěděla !!!

Golfo Azzurro dne 14.03.2017 udávalo poslední polohu u Libyjských břehů v 10,55 hod. Pak se dalo do pohybu směrem k Itálii.

14.03.2017 plavidlo Golfo Azzurro poblíž Libyjských břehů ...

 

Dostavilo se tušení, že asi nebude bez nákladu podobného tomu, který kdysi vozili otrokářské lodě ... toto tušení se mi potvrdilo odpoledne, kdy Berlínská neziskovka Jugend Rettet s lodí IUVENTA publikovala na facebooku rozjařené prohlášení o jejich společné akci a záchraně 110 afričanů, plujících na lodi nevalného stavu ...

 

JUGEND RETTET ... NĚMECKÁ NEZISKOVKA Z BERLÍNA.

Od té chvíle jsem se snažila zjistit do jakého přístavu budou tito nelegální imigranti odvezeni. Bezvýsledně ... nikdo vůbec nevěděl, že se nějací imigranti blíží ...

Na www.marinetraffic.com na Live Map jsem ještě dnes v půl jedné ráno v tabulce pod fotografií plavidla viděla udaný matnoucí cíl Malaysia - Labuan ... To si hrajou na Sandokana nebo co ? Je to vůbec legální ?

Golfo Azzurro u Sicílie.

Na další menší tabulce bylo stále udáno Libyjské pobřeží ! Až teprve dnes před obědem jsem uviděla, že je cíl po tom co plavidlo přistálo v přístavu Augusta, upraven v tabulce s fotografií tak jak má být.

 

Golfo Azzurro v přístavu Augusta.

Za celou středu a za celé dnešní dopolodne, kdy už bylo plavidlo od rána v přístavu, nikde žádná informace. Nikde !!! 

Až teprve dnes po obědě jsem na facebooku neziskovky uviděla video a prohlášení, že imigranti jsou již na pevné zemi. Nikde ani zmínka až do této chvíle, kdy na mojí otázku místní sicilské noviny zareagovali a požádali mě o informace mailem ... což ovšem neznamená, že o tom napíšou.

 

VIDEO

Mladí a svalnatí muži hned po nastoupení na "otrokářské plavidlo" vesele křepčí a zpívají  ...  to mají být ti zachránění vyhublíci co se sotva na nohou drží a utíkají před hladomorem:

https://www.facebook.com/proactivaservice/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf

Plavidlo španělské Open Arms dovezla do přístavu Augusta přeložené nelegální imigranty:

https://www.facebook.com/proactivaservice/videos/1444236092273904/

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Monika Pilloni | čtvrtek 16.3.2017 19:11 | karma článku: 42,26 | přečteno: 3390x