Brutální útok nelegálního imigranta: rozdrtil slezinu a zlomil žebra 65 leté ženě !!!

ITÁLIE, ŘÍM : imigrant z nedalekého přijímacího střediska, zanechal  otisk prstu  na místě násilného činnu a loupeže. Autor brutálního  útoku kvůli 10-ti eurům je mladý senegalec, který byl policií dopaden a zatčen . 

KDOPAK TO K NÁM PŘICHÁZÍ, CO DĚLÁ STÁT PRO BEZPEČNOST OBČANŮ? NIC ... NAOPAK JE NEBEZPEČÍ VYSTAVUJE PŘIJÍMÁNÍM NELEGÁLNÍCH IMIGRANTŮ !

Přijímací středisko italského Červeného kříže v Římské čtvrti Monteverde.

V Římské čtvrti Monteverde, nedaleko od přijímacího střediska italského Červeného kříže,  byla v bylinkářství napadena 65 letá žena.  Giuseppina D.C. a musela být převezena  do nemocnice s vážnými zraněními a rozdrcenou slezininou.

Napadená obět´.

Senegalec  vstoupil  do bylinkářství za účelem krádeže. Žena nekladla odpor a řekla mu at' si vezme co chce, ale at' jí neubližuje .  Ale on ji přesto brutálně napadl pěstmi a kopanci, čímž jí zlomil několik žeber a rozdrtil slezinu, kterou museli lékaři operačně odstranit v nemocnici  San Camillo di Roma.

Giuseppina byla poté převezena na kardiologii, vzhledem k neočekávaným srdečním problémům, které nikdy předtím neměla.  

Její manžel Giacomo zdrceně prohlásil :  "Ta bestie, kromě toho, že jí zlomil žebra a rozdrtil slezinu, tak jí rovněž zničil srdce !!! "

Tento útok zvyšuje napětí  mezi  uprchlíky a obyvateli Monteverde, kteří si stěžují  na nárůst krádeží a útoků  od té doby co Červený kříž v létě poblíž otevřel  přijímací středisko -  stanové městečko s kapacitou 450 míst.

Mezi  obyvateli a obchodníky  panuje strach !

V ulici Rivaldi majitelka  čistírny v otevírací době zamyká  obchod a ke vstupu musíte zvonit.

Jeden občan  dodává: “Jsme vězňi ve vlastním domě “.

“Máme zde narkomany, cikány a nyní  jsou tu i nelegální přistěhovalci - říká  další občan .Tato situace je jako časovaná bomba, je přece  nemyslitelné  shromáždit  v 500-ti metrech všechny tyto problémy.”

http://www.iltempo.it/roma-capitale/2016/10/01/feroce-aggressione-per-10-euro-monteverde-contro-la-tendopoli-1.1578553

http://www.iltempo.it/roma-capitale/cronaca/2016/09/30/m-ha-ridotto-cosi-per-dieci-euro-1.1578259

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/roma-immigrato-massacra-donna-ha-spappolato-milza-1313190.html

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Monika Pilloni | neděle 2.10.2016 18:52 | karma článku: 41,98 | přečteno: 3238x