Břišní tance pro migranty na předdvoří kostela ... žádosti o azyl + 328% ...

Evropa zaplavená  žádostmi o azyl: 6 let + 328% ... Itálie: Varese, břišní tance pro migranty na předdvoří kostela ... 83% Italů chce zrušit Schengen.
imigranti

 

Migranti, Evropa zaplavená  žádostmi o azyl: 6 let + 328%.

Na starém kontinentě  je obrovský  rozmach žádostí o azyl: údaje hovoří o nárůstu v posledních letech o 328%. A mezitím se ukázalo , že systém přerozdělení  imigrantů je neúspěšný.

To, že se imigrace stala vážným problémem pro Evropu se již dávno pochopilo. Ale čísla, které vyplývají  z rešerše Nadace Leone Moressa, jsou přinejmenším  alarmující: žádosti o  politický azyl, předložené   v posledních letech  migranty v různých Státech starého kontinentu se neskutečně navýšili až o +328%. S nejvyšším počtem žádostí  vede Německo madam Merkel, následuje Renziho  a Alfanova  Itálie… více než 140 tisíc nelegálních přistěhovalců pouze v roce 2016.

http://www.ilpopulista.it/news/14-Settembre-2016/4921/migranti-europa-sommersa-da-richieste-d-asilo-in-6-anni-+328.html

 

varese ... festa dei popoli

Severoitalské město Varese, břišní tance pro migranty na předdvoří kostela: 

 VÍTEJTE NA VARESESTANU !

Od tohoto roku na náměstí s katedrálou (transformováno pro tuto příležitost jako SUK), písně, tance a islámské půlměsíce v rámci festivalu, který je organizovaný "Koordinací migrujících", se sponzorstvím města. Veřejnost  pozorně sleduje, smartphony se vaří ... V NÍŽE UVEDENÉM ODKAZU MŮŽETE VIDĚT VIDEO JAK  IMIGRANTI LAČNĚ SLEDUJÍ TANCEČNICE  !!!

(To je to, co se stane, když se volí PD ...)

PD = proimigrantská vládnoucí Demokratická strana

VIDEO:http://milano.corriere.it/notizie/cronaca/16_settembre_26/varese-danza-ventre-sagrato-migranti-salvini-indignato-dd91aafe-83e4-11e6-b7a9-74dcfa8f2989.shtml

 

Varese, břišní tance pro migranty na předdvoří kostela

 

83% Italů chce zrušit Schengen

Šokující průzkum odhaluje, že 83% italů požádaduje obnovení hraničních kontrol v Schengenském prostoru.

Tento požadavek  navrácení kontrol ovlivnilo několik faktorů.  Ve velké míře je to vnímání nejistoty spojené s teroristickými útoky  a ještě více, pokud je to možné, vlna nekontrolované ilegální imigrace, která  se nerušeně v posledních letech rozmáhá. 

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/l83-degli-italiani-vuole-abolire-schengen-1310978.html

3 NELEGÁLNÍ IMIGRANTI

 

Autor: Monika Pilloni | středa 28.9.2016 0:45 | karma článku: 36,14 | přečteno: 1819x