Africký migrant v Sessa Aurunca zavraždil v nemocnici 77letého muže

Itálie, Caserta: africký migrant v Sessa Aurunca v nemocnici, zabil pěstmi v záchvatu zběsilé a vražedné zuřivosti 77letého muže. Copak asi řeknou dobrodějové a sluníčkáři rodině oběti?  

Vražedná zuřivost migranta z Afriky

stála život dalšího Itala

 

Masakrován údery do hlavy od migranta.Umírat v 77 letech v nemocnici tímto způsobem není hodno civilizované země.

Děsivá zpráva přichází z nemocnice Sessa Aurunca v provincii Caserta: migrant z Afriky pěstí utloukl 77letého muže, který se nacházel ve stejných sálech služby prevence, diagnostiky a léčby. Afričana bez zjevných důvodů popadl raptus a vrhnul se na svoji oběť a opakovaně muže udeřil: zastavili ho až karabiníci a okamžitě dostal sedativa, ale bylo pozdě. Oběť je 77letý muž  z Falciano del Massimo z provincie Caserta. V nemocnici, kde došlo k vraždě cirka v 7:10 hod. ráno, se nachází pacienti s psychiatrickými problémy. Imigrant byl přivezen několika policisty do přijímacího centra teprve včera, v pondělí 2. července, kteří ho našli na ulici v silném stavu alterace.

Bez dokladů v době přijetí do nemocnice, nebyl identifikován.

http://www.liberoquotidiano.it/news/italia/13356288/sessa-aurunca-immigrato-africano-ammazza-a-pugni-77enne-in-ospedale.html

Ten muž, kdyby ho včera neodvezli policisté mohl být v ten moment kdekoliv, na ulici, u školky či školy nebo zrovna vedle vašeho plážového ručníku ... těch případu je tolik, že se ani nedostanou všechny do médií ... dnes to odnesl nemocný muž v nemocnici, který si takovou smrt opravdu nezasloužil. Kdo bude na řadě příště? 

Naštěstí  se již zastavilo přijímání nelegálních migrantů z neziskovkových lodí, nebude to jednoduché a ani rychlé, ale již se začalo vyhošťovat ... stát musí dbát in primis o bezpečí vlastních občanů.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Monika Pilloni | úterý 3.7.2018 19:10 | karma článku: 43,61 | přečteno: 3564x