Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Díky vašemu článku mi došlo, že multikulturně žádoucí prolamování různých tabu, jako je povolování homosexuálních sňatků a následně adopce, vytváří budoucí precedent k povolování dalších zhůvěřilostí, alá polygamie, pedofilie a zoofilie a k rozvratu tradiční rodiny, postupné erozi základu naší společností. Podle proroků je tenhle papež poslední, nejspíš ho bude následovat imám. Na baziliku st. Petra umístí půlměsíc té satanské ideologie, která se maskuje jako náboženství.

2 1
možnosti

Možná by byla jedna zákonná cesta proti polygamii na církevní způsob. Byla li by dokázána nebo přiznána, zrušilo by se úřední manželství i se ztrátou evropských práv manželů, aby si ten úspěšný muslim nevysloužil vězení za polygamii.

0 0
možnosti
MZ

M55i38l40a86n 69Z43i22c28h

19. 8. 2016 16:12

zhruba pred 25 lety jsem chodil s 4 holkama,janickou,barou,ilonou a denisou,vsechny jsem je mel rad skoro stejne,byla to fuska,protoze kolikrat jsem mel 2rande za den,takze jsem mel urcitou formu polygamii take:-P,na mou obranu je treba ale rici,ze jsem nakonec zustal s janickou a jsme 24 let spolu a nikdy jsem ji nezahnul,kolikrat je dobre se vybourit kdyz jste mlady

0 0
možnosti
JH

Přesně jak píše níže paní Pokorná - není mi jasné, co vlastně na tom je trestné. Jako dítě jsem se "oženil" s kamarádkou na jednom táboře. Znamená to, že jsem porušil zákon, když jsem se o 15 let později oženil úředně? Jistěže ne. Tresné by bylo, kdybych se oženil podruhé úředně, ne to, že někde udělám neoficiální (z pohledu úřadů) svatbu, jak se to děje právě v muslimských komunitách. To, že tuto svatbu uvnitř komunity uznávají, má právně asi stejný význam, jako uznávání mé dětské svatby ostatními kamarády z tábora.

0 0
možnosti
Foto

Je zde problem, ze se v evropskem nemuslimskem aplikuje v praxi pravo sharia ... vy jste se na tabore svobodne rozhodl a vedeli jste stejne ze je to jen jako, ale vetsina muslimskych zen je i v italii donucena rodinou a v mesite je podepsana svatebni smlouva pred svedkem a notarem, kde se zena stava prakticky majetklem manzela a bude s ni nakladat dle prava sharia. Stale delame nejake ustupky ... Zakony nasich evropskych zemi musi mit platnost pro vsechny ... pro muslimy sharia je vysoko nad nasimi zakony . Takto se okrajuje kolac nasich zakonu a prav ... az z nej nezbyde vubec nic !

4 1
možnosti
MP

Pokud nebude uzákoněn nějaký právní dopad těchto manželství uzavřených v mešitě, jako vdovský důchod, dědění apod., tak se bohužel nedá nic dělat. Je to dle evropských zákonů jakýsi konkubinát a to trestné není. V době rozvolněné evropské morálky není žádná páka na mnohoženství. Jen je potřeba to vědět a mladým dívkám toto vysvětlit, aby se pak nedivily. Prostě s muslimy si radši nic nezačínat.

1 0
možnosti
JC

Možná se ještě rádi vrátíme ke komunistickému paragrafu maření státního dozoru nad církvemi. Ten byl sice vymyšlen na pronásledování katolíků a hlavně jejich kněží, ale nakonec může být naší záchranou před muslimským "právem".

1 0
možnosti
Foto

Řekla bych, že jste to trefně popsala - Itálie doslova klečí před Allahem. Je to šílené, ale Itálie už je "na lopatě", stejně jako Švédsko, Francie, Německo...nad původní křesťanskou civilizací se snáší temnota:-(

11 0
možnosti
TH

podle vseho ne, zadne kleceni nevidim. tahle polygamie se praktikuje i u ostatnich...muzi maji obcas milenky, ne? Ale deje se to bez tech nabozenskych tanecku....

PS: jaka jste vy krestanka? Chodite do kostela? Vite, ze v CR nejsou skoro zadni verici?

1 9
možnosti
Foto

Celkem logický a pochopitelný vývoj, který je jeden z důvodů, proč rozumný lidé v EU odmítají nebezpečnou politiku Merklovců. Lidi co jsem bezdůvodně houfně pozvala se nepřízpůsobí nám a ani nebudou ochotni si s námi hrát na multikulturalismus. Pouze budou vyžadovat prosazování svých zvyků, zejména těch co jsou v rozporu s naším pojetí světa. Sluníčka jsou ochotná přehlížet a bagatelizovat fakt, že jsem importují zvyky potlačující lidská práva.

14 0
možnosti
Foto

Omlouvám se za překlep- rozumní lidé

0 0
možnosti
Foto

Miluji Itálii, jezdím každý rok s přáteli (horská kola) do Dolomit. Tam je zatím klid,ale to co popisujete strašné.

3 0
možnosti
TH

Ze je polygamie v Evrope zakazana neni strasne. Tohle je soukroma vec, a zeny na to nemusi pristoupit.

1 2
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik