V brzkých volbách na Ukrajině vyhrají darebáci. Zcela demokraticky.

Tak jsme se dozvěděli z úst M. Kocába, jak se situace na Ukrajině zlepší po svobodných volbách. Pro mě jsou ale ukrajinští nacionalisté a oligarchové stejně malou zárukou demokratického vývoje, jako kosovští albánští mafiáni, kteří byli také demokraticky zvoleni. Fakt, že budou na Ukrajině svobodné volby, mě vůbec neuklidňuje hlavně proto, že jsem byl již několikrát svědkem toho, jak se svobodnými volbami v ČR chopili moci demokratičtí darebáci. Až příliš často se tak stalo na mnohých radnicích a krajích, a bohužel i na Malé Straně.

Předpokládám, že na Ukrajině budou demokraticky zvolení darebáci ještě darebáčtější, ale ještě méně demokratičtí, než jsou ti naši čeští demokratičtí darebáci. Doufejme alespoň, že nebudou zaživa odebírat orgány zajatým nepřátelům a prodávat je k transplantacím do západní Evropy, jako to dělali demokratičtí albánští spojenci knížete pána v Kosovu. To, že Albánci zaživa odebírali orgány zajatým Srbům, netvrdí nějaký fízl, estébák či komunista, ale bývalá žalobkyně mezinárodního Haagského tribunálu pro Jugoslávii Carla del Ponte.

Dodatek: Ukrajinští demokratičtí darebáci sice neodebírají zaživa orgány zajatcům, ale již je používají jako živé štíty, což je válečný zločin. Viz můj pozdější text:
http://pillmann.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=432158&bk=8238

Autor: František Pillmann | neděle 19.10.2014 14:52 | karma článku: 40,32 | přečteno: 4521x