S P. Šafrem je to ještě horší, než jsem uvedl ve svém minulém blogu

Ve svém minulém blogu jsem napsal, jak špatně musel vést P. Šafr periodika, kterým dělal šéfredaktora, když stačilo krátké působení dvou osob, aby byla prozápadní orientace ČR, tak pracně P. Šafrem budovaná, obrácena vniveč.  To napsal on sám, nikoli já, viz můj minulý blog.

Je to však ještě horší. Poslechl jsem si dotyčný pořad "Pro a proti" na Č.rozhlase Plus při opakování celý, pozorně. A zjistil jsem, že P. Šafr kromě výše uvedeného, ještě vinil za téměř vše špatné, co tu v médiích dnes máme, A. Babiše jako vlastníka MF Dnes a Lidových novin. Nejen že se ho prý bojí novináři v těchto dvou jeho denících, a píší údajně podle jeho přání, ale bojí se ho prý i novináři ve všech médiích, protože mají strach, že si Babiš v budoucnosti koupí i je.

P.Šafr ovšem zapomněl, že A. Babiš je prozápadně orientovaný politicky i ekonomicky (má například velké investice v Německu), takže nedávno např. kritizoval prezidenta Zemana za jeho proruský postoj. Tak nevím: píší zaměstnanci A. Babiše prorusky, navzdory majiteli, takže se ho nebojí ani vlastní zaměstnanci a P. Šafr se pak hluboce mýlí v názoru na poměry nejen v médiích, vlastněných A. Babišem, ale i v médiích všeobecně, nebo je nějaká chyba v primitivnosti antiruského přístupu EU a NATO, v jehož racionalitu čtenáři prostě nemůžou věřit, navzdory masivní propagandě? Pak se P. Šafr mýlí ve své celkové orientaci na primitivní antirusismus.

Odpovědi na tuto anketní otázku sice můžete posílat přímo mě, na můj e-mail, uvedený v profilu, ale protože já nemůžu nic změnit, tak je posílejte raději přímo do MF Dnes, Lidových novin nebo A. Babišovi.

Autor: František Pillmann | čtvrtek 27.11.2014 23:59 | karma článku: 20,30 | přečteno: 964x