Proč je návrh Okamury vystěhovat cikány do Indie hloupý, ale jinak, než tvrdí multikulti

Shrnutí: protože cikáni by do Indie dobrovolně neodešli a v Indii by je dobrovolně nepřijali.                                     

Abych oponoval názorům, že Okamura je pro mě nekritizovatelný idol, napíšu dnes, proč jeden z jeho nápadů považuji za hloupý.

 

Návrh vystěhovat cikány dobrovolně do Indie byla od Okamury opravdu hloupost. Ne že by to nebyla zajímavá představa. Ale oni by tam dobrovolně neodešli, protože v Indii by museli pracovat.  Jinak by v Indii zemřeli hlady. U nás se jim z dávek žije lépe a bez práce. V Indii by za tvrdou práci měli nižší životní úroveň, než u nás za nic. Ledažeby si v Indii přivydělávali krádežemi kovů. Ale tam by se s nimi za to nepárali, žádné "sběračství" kovů, ale zlodějství a pak by ihned následoval trest. Nebo by byli dokonce zlynčováni.

A i kdyby odešli cikáni do Indie dobrovolně, tak Indové by je dobrovolně nepřijali. Vždyť je před zhruba tisíciletím ze severozápadní Indie vyhnali a cikáni se od té doby prakticky nezměnili.

Zajímavé je, že multikulti idioti Okamurův návrh kritizovali za údajný příšerný rasismus, ačkoliv je zcela nenásilný a nerasistický. Spočívá na naprosté dobrovolnosti. Ale že by o cikány v Indii vůbec nestáli, to naše multikulti idioty vůbec nenapadlo. 

Ale i přes tento úlet je mi Okamura tisíckrát sympatičtější, než Kalousek, Dienstbier, Šabatová, Marek Černoch, Šarapatka a spol. 

Autor: František Pillmann | úterý 24.2.2015 21:53 | karma článku: 33,92 | přečteno: 1153x