Praotec Čech:"Vidím bratrance Germána.A prasynovce Mohameda..." aj.

Pokračuji další verzí, již čtvrtou, nejnovějších historických rešerší i archeologických výzkumů na hoře Říp. A dole pod tím jsou první díly seriálu.

 

 

 

Praotec Čech na Řípu: "Aj, vidím zemi zaslíbenou, mlékem a strdím oplývající. Navrhuji pojmenovat ji po mojí pramanželce - Prazdroj."

 

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Třetí díl:

 

Praotec Čech na Řípu: "Aj, vidím zemi zaslíbenou, mlékem a strdím oplývající... Ale vidím za bukem i bratrance Germána. Nebojte, s tím to nějak skoulíme... Aj aj! Vidím ale i prasynovce Mohameda. A to je jiný sekáč! Nu což, zůstaneme zde a nějak to tady doklepeme."

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Druhý díl:


Praotec Čech na hoře Říp: "Aj, vidím zemi zaslíbenou, mlékem a strdím oplývající... Aj, aj! Ale vidím za bukem i bratrance Germána... Nu což, zůstaneme zde. Všude jinde jsou už rodné lány zprivatizovány."

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

První díl:

Praotec Čech na Řípu: "Aj, vidím zemi zaslíbenou, mlékem a strdím oplývající..., hmm..., nic pro mně. Já půjdu raději ještě o kus dál, hledat město oplývající pivem a vepřo-knedlo-zelem, jehož sláva hvězd se bude dotýkat."

Autor parodického textu F. Pillmann, s použitím obrazu Josefa Mathausera: "Praotec Čech na hoře Říp", převzatého z wiki.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: František Pillmann | úterý 16.12.2014 12:00 | karma článku: 13,52 | přečteno: 1018x