O islámském teroru se nehlasuje!

Jeden z oblíbených idiotských argumentů multikulti idiotů se objevil například v této podobě: "Drtivá většina občanů s migračním pozadím žije v Evropě zcela v pohodě a asimilována. Navzdory extrémistům a teroristům. Náboženský fanatismus postihuje jen velmi malou část muslimské populace". Objevuje se stále dokola v různých variantách, ale podstata zůstává stejná. Drtivá většina muslimů prý nejsou teroristé.

Je to sice částečná pravda (já mám sice jiný názor na to, co je obyčejná většina a co je drtivá většina, a diferencuji mezi bytostným neteroristou, potenciálním teroristou-toužícím se teroristou stát, ačkoliv dosud nevraždil a tím teroristou, který už teror vykonal, ale budiž), ale vůbec to neřeší problém islámského terorismu. Domnívají se snad sluníčka, že o teroru se hlasuje mezi všemi muslimy?  A když například většina francouzských muslimů je proti, tak je připravovaný atentát demokraticky odvolán?

Pro mě bude tento argument přijatelný, až to bude stejné u křesťanů i u muslimů. Až bude v Rijádu stejný podíl vražd muslimů z rukou křesťanských a ateistických teroristů, jako v Paříži podíl vražd křesťanů z rukou muslimských teroristů.

Pro ty, kteří neumějí číst, zdůrazňuji, že píšu o podílu, nikoliv o absolutním počtu, protože samozřejmě vím, že v Rijádu žije mnohem méně křesťanů, než muslimů v Paříži. A ateisté v Rijádu snad nejsou vůbec žádní ani na dočasném pobytu. Pochopitelně, když ateismus může být přísnými muslimy potrestán v souladu s koránem smrtí.

Kolektivní nevina neexistuje. Je nutné uznat princip, že sice kolektivní vina neexistuje pro tresty, ale neexistuje kolektivní nevina pro odměny. A imigrace je odměna, nikoliv trest ! Takže muslimové mohou být odměňováni imigrací nejen když budou kvalifikovaní a potřební z hlediska pracovního trhu, ale až prokážou nezvratně, že podíl náboženských teroristů mezi muslimy je stejný nebo nižší, než mezi křesťany, nebo než podíl těch ateistických teroristů, kteří vraždí křesťany či muslimy jen za to, že nepřejdou na ateismus. U křesťanů je tento podíl už několik století 0,0000... %. U ateistů byl tento podíl nulový dokonce již od počátku ateismu.

Autor: František Pillmann | neděle 25.1.2015 23:59 | karma článku: 32,61 | přečteno: 1159x