Měli bychom se po vystoupení z EU kvůli muslimům lépe nebo hůře?

Nejprve bychom se měli stejně. Pak trochu lépe - protože naše vystoupení z EU by způsobilo, že nebudeme platit adekvátní část obrovských výdajů, které čekají EU s Ukrajinou, přičemž zisky slíznou především banksteři a přidružené mamutí firmy z USA a v druhé řadě obří nadnárodní firmy západní Evropy. Na naše podnikatele by zbyly jako vždy jen drobky.

A nakonec bychom se měli mnohem lépe. Mohli bychom se konečně začít přibližovat ke Švýcarsku, které není členem EU a nijak mu to nevadí - naopak mu to jde k duhu. Po svém výstupu z EU bychom vstoupili do ESVO a měli bychom stejně jako Švýcarsko prakticky všechny stejné hospodářské výhody, jako při členství v EU, ale nemuseli bychom EU poslouchat v jejím sebevražedném přijímání muslimských imigrantů. Těch se chce do EU přestěhovat dalších 25 - 50 miliónů podle různých odhadů již dnes. Zítra to může být 250 milionů i více. 

Poznámka pro méně inteligentní čtenáře - následuje ironie:
Vzornými multikulti kandidáty na imigraci do Evropy - kvalifikovanými, pracovitými a dychtivými dřít jako koně pro křesťanské psy od slunka do slunka, jsou skoro celá muslimská Afrika i Blízký + Střední Východ. Kromě Izraelců. Ti jsou jako vždy zlotřilí a nechtějí přijít Evropě na pomoc vyřešit za nás demografickou krizi a nedostatek pracovních sil. Jsou to sobci. Na rozdíl od nezištných muslimů, kteří k nám do Evropy chtějí jen proto, aby nám pomohli.

Ale nyní opět vážně: přiměřený podíl pro ČR, čili 500 tisíc až 1 milión muslimských imigrantů již dnes (a zítra třeba 5 miliónů i více) způsobí, že naše životní úroveň značně poklesne. Opravdu značně.

Řešení jsou dvě: radikální změna imigrantské politiky EU směrem ke zdravému rozumu a k pudu sebezáchovy. Anebo, pokud ke změně nedojde, vystoupení ČR z EU a vstup do ESVO k prosperujícímu Švýcarsku a spol.

Vlastně je tu i třetí řešení. (Následuje opět ironie.) Že by se muslimští imigranti zázračně změnili švihnutím kouzelného proutku a najednou by chtěli všichni v Evropě pracovat, nechtěli pobírat dávky a nechtěli zavádět právo šaría.

Kdo z nemuslimských občanů ČR tomu věří a přeje si muslimskou imigraci, nechť si zajede na exkurzi do některé z No Go Zones v Marseille, Birminghamu, muslimských čtvrtí Londýna, Paříže, Berlína, Bruselu, do Malmö (doporučováno zejména ženám, které si přejí být znásilněny), atd..., atd..., atd..., atd..., atd..., atd..., atd... Pozor! Jen ve dne! A jen na okraj No Go Zóny! I v tom Malmö! 

Moje některé další texty na téma EU:
O morální povinnosti indiánů pomáhat muslimským uprchlíkům ze Sýrie Co dělat, pokud nás Lisabonská smlouva donutí přijmout muslimské imigranty? Mezi válkou s islámem a dnešním příměřím je rozdíl velmi nepatrný
Proč jsou protiruské sankce nadraka. Ledaže EU dosud počítala špatně
EU: solidarita chudé ČR s bohatou západní Evropou kvůli její hloupé imigrační politice 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: František Pillmann | pátek 26.12.2014 21:00 | karma článku: 42,48 | přečteno: 4688x