Majdanista europoslanec Štětina nedokáže vyvrátit podezření, že je placeným agentem válečn

ných štváčů.                                                          14.2.2015 jsem poslal panu europoslanci (nyní TOP 09, dříve senátor za Zelené, původně člen KSČ) ve svém e-mailu na jeho europoslaneckoui e-mailovou adresu výzvu tohoto znění:   Pane europoslanče,  napsal jste o panu Petránkovi, kterému (podle názoru nejen mého) nesaháte ani po kotníky: že se "stal částí prokremelské a protiukrajinské páté kolony u nás. Je to skoro zákon: když dojde na lámání chleba, vyplouvá pravda na povrch"  

  Takže dokažte svou pravdu, že je částí takové páté kolony i Henry Kissinger (a další stovky západních -  US, evropských i izraelských politiků, expolitiků, generálů, žurnalistů, byznysmenů a dalších osobností, ale postačí mi ten H. Kissinger), který má na kauzu USA + EU + Ukrajina vs. Rusko názory s Petránkovými velmi podobné, principiálně stejné.  A hlavně dokažte mi nepravdivost analogického tvrzení o Vás, které má stejnou logiku i dokazatelnost, jako je ten Váš výrok o Petránkovi:"J. Štětina se stal částí promerické a proválečnické páté kolony.  Je to skoro zákon: když dojde na lámání chleba, vyplouvá pravda na povrch"Když mi neodpovíte, budu to považovat za přiznání, že jste paranoidní demagog, který se bojí diskuse.  Vaši odpověď i neodpověď ve formě mlčení zveřejním na svém blogu.  (Dodnes mi pan europoslanec neodpověděl.)  

 

Dodatek z 24.02.2015: Ale tomuto mému blogu věnoval pozornost M. Šejna na svém blogu. S jeho souhlasem jeho blog zde zveřejňuji v plném znění, nezkrácený, ovšem i se svojí reakcí.

Majdanista Štětina versus putinista Pillmann

Někdy jsme opravdu svědky kouzla nechtěného. Naposledy se toto kouzlo povedlo blogerovi Františku Pillmannovi.

Ve svém článku pan Pillmann celkem oprávněně kritizuje senátora Štětinu za jeho postoj k ukrajinské krizi. Napsal mu proto dopis a čekal na senátorovu odpověď. Senátor panu Pillmannovi neodpověděl a tak bloger Pillmann obvinil senátora Štětinu, že se prý bojí diskuze.

No a tady nastalo to kouzlo nechtěného. Bloger Pillmann je totiž proslulý tím, že pod svými články neumožňuje diskuzi. A tak bych panu Pillmannovi chtěl poradit, ať si nejprve zamete před vlastním prahem.

 

Tolik blog pana Šejny. Moje reakce je tato: Hluboce se mýlíte. Diskuse pod mými články je otevřena, jak se nyní sám přesvědčujete. Žádám Vás proto o omluvu, protože vidíte, že Váš diskusní příspěvek byl zveřejněn v plném znění. Tolik k formální stránce věci. A k věcnému obsahu Vašeho  blogu: dokažte mi, že jsem putinista, jak jste mě křivě nařknul. Já si jen myslím, že Putin, se všemi svými chybami, a jako autoritativní demokrat. samozřejmě nikoliv liberální demokrat, vládne Rusku mnohem lépe, než autoritativní demokrat Porošenko vládne Ukrajině. (Porošenko je navíc i oligarcha.) Svědčí o tom jak názory Rusů a Ukrajinců na své prezidenty, tak hospodářství jejich zemí a životní úroveň Rusů a Ukrajinců. U Rusů žádný zázrak, ale u Ukrajinců je to mnohem horší. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: František Pillmann | pondělí 23.2.2015 23:59 | karma článku: 35,72 | přečteno: 1195x