Kde udělali islámští a cikánští soudruzi z NDR chybu? II.díl

Pokračuji ve svém včerejším blogu. Prouzův geniální integrační program pro muslimské teroristy je druhým nejvýznačnějším dokumentem lidské historie - ihned po Mojžíšovi bohem předaném Desateru. Teprve T.Prouza, náš velevzácný boží Prorok, dokonce první pobliblický prorok, jemuž se dostalo od Boha opravdu závažného sdělení, naučí muslimské teroristy držet se pátého božího přikázání "nezabiješ!".

1. díl blogu naleznete zde:
http://blog.idnes.cz/oper/blog_clanok.asp?cl=443126

Jako politik je Prouza dokonce mocnější, než Mojžíš. Ten totiž vyvedl z Egypta jen hrstku Židů a zachránil je v Rákosovém moři utopením jen nevelkého počtu pronásledujících Egypťanů. Kdežto státní tajemník pro evropské záležitosti Prouza zachrání 500 milionů obyvatel EU (možná dokonce 740 milionů obyvatel celé Evropy) před tisíci již existujících muslimských teroristů a před zhruba miliónem radikálních muslimů, kteří sice ještě nevraždili, ale jsou ochotni vraždit, ba poslušně a dychtivě očekávají od svého řídícího imáma příkaz k sebevražednému džihádu. 

(S tím počtem 1 000 000 radikálních evropských muslimů, připravených vraždit, odkazuji na D. Pipese, citovaném R. Jochem zde:  http://www.rozhlas.cz/plus/nazory/_zprava/roman-joch-co-dal-po-vrazdeni-v-parizi--1441338, stačí jen vypočítat Pipesových 5% potenciálních vrahů z odhadovaných 20 milionů evropských muslimů.)

Autor: František Pillmann | středa 14.1.2015 7:45 | karma článku: 22,78 | přečteno: 1045x