Kalousek se zbláznil - nebo se stal boží zázrak

Dnes jsem slyšel M. Kalouska tvrdit naprostý nesmysl: "Neznám nic jiného, než 2. důchodový pilíř, který dostatečně spojuje solidaritu a zásluhovost". Kalousek se snad musel už z toho Babiše, který mu očividně leze na mozek, úplně zbláznit. Cožpak nejlepší exministr financí neví, že zásluhovost a solidarita jsou protipóly, takže je lze spojit ještě hůře, než oheň a vodu?

Příště nám Kalousek spojí jiné nespojitelné věci, jako je například korupčníka a poctivce v jedné osobě, prezidenty Obamu a Putina v jedné osobě, možná spojí i ateismus a víru v Boha do jediného pilíře. Už se na ten zázrak těším. Zatím tu máme jen zázrak 2. pilíře : zároveň prý dostatečně solidárního a zároveň prý dostatečně zásluhového. Malér je v tom, že se to zdá jen Kalouskovi a jeho partě. Pro normálního člověka je Kalouskův pilíř velmi nesolidární a málo zásluhový. 

Moje další texty na téma různých lumpáren českých politických stran a českých politiků:
V čem udělali soudruzi z TOP 09 stejnou chybu, jako soudruzi z NDR?Dva rozdíly mezi oběma sprosťáky: prezident Miloš Zeman vs.kníže Karel SchwarzenbergSenát prý nelze zrušit, pochvaluje si Pehe i politici. Mýlí se
Kalousek neví o hazardu to, co věděl už císař pán

Autor: František Pillmann | pátek 14.11.2014 11:40 | karma článku: 21,81 | přečteno: 1118x